Güzel Tara, Tayland'da dereceye giremedi

Miss Turkey 2. güzeli Tara de Vries, dün Tayland’da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’nda ülkemizi gururla temsil etti. Genç kız, dereceye giremedi ama güler yüzü ve zarafetiyle gönülleri fethetti.

Güzel Tara, Tayland'da dereceye giremedi
Takvim Gazetesi'nin haberine göre dün Tayland'da düzenlenen Miss Universe 2018'de (Kainat Güzellik Yarışması) ülkemizi 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın kızı Tara De Vries, temsil etti. Miss Turkey ikinci güzeli genç kız, Miss Universe'te dünyanın karşısına çıkıp gururla podyumda yürüdü.

Kamp sürecinde güler yüzlü hali ve samimiyetiyle gönülleri fetheden 20 yaşındaki Koç Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi Tara, ne yazık ki yarışmada dereceye giremedi.

Güzel Tara, Tayland'da dereceye giremedi

Yeni kainat güzeli Filipinli Catriona Gray oldu. Bu sürecin kendisine güzel bir tecrübe olduğunu söyleyen Tara, şu sözlerle de kendisini destekleyen Türk halkına teşekkür etti:

'SİZE MİNNETTARIM'

"Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen ne varsa yaptım. Ülkemin sesi oldum! Ama sizler olmadan bunu kesinlikle yapamazdım. Bu benim için güzel bir yolculuk oldu. Kendimi yeniden keşfettim, yapabileceğimi düşünmediğin şeyleri yaptım ve başardım. Size minnettarım. Yeni maceralarda görüşmek üzere..."


Gecede birincilik tacının sahibi Filipinli Catriona Gray oldu. Yarışmada ikinciliği Güney Afrikalı Tamaryn Green elde etti. Sthefany Gutiérrez, yarışmada üçüncülük tacını taktı. Gray, birinci olduğu anons edildiğinde çığlıklar attı. Gray, tacını bir önceki yılın birincisi olan Güney Afrikalı güzelden aldı.

Güzel Tara, Tayland'da dereceye giremedi - Resim : 2