Güzel Tuğçe aylardır psikologları geziyor!

Yeni filmi ‘Kesişme Noktası’nda bunalımlı pesimist bir genç kızı canlandıran Tuğçe Sarıkaya, rolüne üç ayda hazırlandı. Sayısız kitap okuyan oyuncu, aylarca psikologlarla görüştüğünü söyledi.

Güzel Tuğçe aylardır psikologları geziyor!
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre art arda oynadığı sinema filmleriyle adından söz ettiren Tuğçe Sarıkaya, yeni filmi ‘Kesişme Noktası’nda psikolojik rahatsızlık yaşayan pesimist bir genç kızı canlandırıyor.

Rolüne hazırlanmak için yaz boyunca tatil yapmadan çalıştığını söyleyen Sarıkaya, “Karakteri en iyi şekilde canlandırabilmek için aylarca psikolog arkadaşlarımın ofislerine gittim. Sayısız kitap okudum. Hasta ziyaretlerinde bulundum. Yaz boyu kendimi bu role hazırladım” dedi.

ZOR ROLLERİ TERCİH EDİYORUM

Ken­di­ni ge­liş­ti­re­ce­ği ka­rak­ter­le­ri oy­na­ma­yı ter­cih et­ti­ği­ni söy­le­yen Sa­rı­ka­ya, “Da­ha ön­ce­ki fil­mim­de çok­lu ki­şi­lik bo­zuk­lu­ğu olan bir kı­zı can­lan­dır­mış­tım. Bir baş­ka fil­mim­de ise sa­ğır dil­siz bir kı­zı oy­na­dı­ğım için işa­ret di­li öğ­ren­dim. Per­de­de sa­de­ce gü­zel gö­rü­nen bir oyun­cu ol­mak is­te­mi­yo­ru­m” di­ye ko­nuş­tu.

2016’DA VİZYONDA

Çekimlerine başlanan ‘Kesişme Noktası’ filminde Tuğçe Sarıkaya başrolü Sema Şimşek ile paylaşacak.

Şimşek de filmde optimist bir kadını canlandıracak. Film, 2016’nın ilk aylarında vizyona girecek.