Özge Ulusoy evlilik hayali kurmuyor

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda podyuma çıkan Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ve evlilik hakkında konuştu.

Özge Ulusoy evlilik hayali kurmuyor
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre evlilik fuarında Seren Moda’nın tasarladığı 20 kg ağırlığındaki gelinliği ile podyumda gözleri kamaştıran Özge Ulusoy, Evlilik Fuarı’nın en gözde gelinliklerinden birini tanıttı. 3 boyutlu ve ipek kumaştan yapılan gelinliğin fiyatının 20 bin dolar civarında olduğu öğrenildi.

İş adamı Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz hafta evlilik hazırlıkları yaptığı konuşulan Özge Ulusoy, “Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz” diyerek iddialara son noktayı koydu. Geçtiğimiz hafta magazin basınında hakkında çıkan 'Evlilik teklifi aldı yüzüğü taktı' tarzında çıkan haberlere sitem eden güzel manken; “Yanlış bir şey yazılınca çok ayıp oluyor, beni o gün annem-babam okul arkadaşlarım aradı, baya mevzu büyüdü yani. Hiç beni aramıyorsun söylemiyorsun diye sitem edenler de oldu. Öyle bir şey yok ama olursa zaten bu güzel bir haber, herkes öğrenir” dedi.

2-3 yıl evlilik düşünmediklerini söyleyen Ulusoy; “Ama henüz evlilik düşünmüyoruz, son kararım şuan evlilik yok” dedi. Gazetecilerin, bu sene Tarkan, Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal ve Kıvanç Tatlıtuğ’un evleneceklerini hatırlatması üzerine Özge Ulusoy; “Çok sevindirici haberler bunlar, herkes sevdiğiyle mutlu olsun. Allah bize de inşallah doğru zamanda nasip eder” dedi. ‘Teklif bekliyor musunuz?’ sorusuna ise Ulusoy; “Ben evlenmiyorum, henüz düşünmüyorum ve 2-3 senesi var diyorum. Teklif bekliyor olsaydım böyle konuşur muydum sizce. En azından bir sinyal yapardım kameralar karşısında ama inanın şuan öyle bir şey düşünmüyorum.

Güzel bir birlikteliğimiz var, her şey yolunda ve her şey güzel gidiyor. Onun da biz zamanı var ve o zamanı bekliyoruz. O zaman sürecinde de öyle bir evlilik teklifi beklemiyorum. Yüzük alındı gibi haberler çıktı, öyle bir şey de yok ve yüzük falan da alınmadı. Bu ikimizin ortak kararı ve şuan için evlenmeyi düşünmüyoruz”
dedi.

Özge Ulusoy evlilik hayali kurmuyor