Hacı Sabancı çapkınlıkta 'sınırı' aştı!..

Hacı Sabancı, Özge Ulusoy’dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. ABD ve Dubai arasında mekik dokuyan Sabancı, instagram’da 3 yabancı güzeli peş peşe takibe alıp fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu.

Hacı Sabancı çapkınlıkta 'sınırı' aştı!..
Takvim'de yer alan özel habere göre güzel model Özge Ulusoy'la 6 yıllık aşkını 2 hafta önce bitiren Hacı Sabancı, ayrılıkla birlikte gaza bastı. İlişkinin hemen ardından ailesiyle ABD'deki Coachella Müzik ve Sanat Festivali'ne giden sosyetik işadamı, yakın dostlarıyla da eğlenip "Özge'yi maziye gömdüm" mesajı vermişti. Sabancı, bununla da kalmayıp vakit kaybetmeden çapkınlığa start verdi. Teselliyi yabancı modellerde bulan genç işadamı, instagram'da 3 güzeli takip etmeye başladı. Sabancı, Dubaili güzeller Merel Trip ve Anne Marie ile İspanyol model Che Mcsorley'i instagram'da yakın markaja aldı. Genç iş adamı, 3 güzelin paylaştığı birbirinden cazip fotoğrafları da art arda beğendi.

Sabancı'nın bu hamlesi dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmazken iş adamının eski aşkı Özge Ulusoy'un fotoğraflarını hâlâ silmemesi de kafaları karıştırdı.

HACI'DAN GÜZEL KADRO!

Ayrılık sonrası arkadaşlarıyla Yunanistan tatiline çıkan Ulusoy, dönüşte instagram'daki tüm aşk fotoğraflarını sildi. Bunun yanı sıra fanatik Beşiktaşlı Sabancı'nın yurt dışı maçlarına kendisini götürmemesinden şikayetçi olan Ulusoy'un işadamının çapkınlıklarından yaka silktiği iddiaları da gündeme gelmişti. Hacı Sabancı'nın 3 yabancı modeli instagram'da takibe almasıyla da "Özge'yi kadro dışı bırakan Hacı, kendisine güzellerden oluşan ilk 11'i kurmaya kararlı" esprileri yaptırdı.

BEKARLIK SULTANLIK

Hacı Sabancı, ailesi tarafından onaylanmadığı ileri sürülen Özge Ulusoy'la ayrılır ayrılmaz çapkınlıkta sınırları aştı. 'Bekarlık sultanlıktır' deyip yabancı güzellerle samimiyeti ilerleten Sabancı, tümü erkeklerden oluşan yakın dostlarıyla gittiği farklı ülkelerde sabahın ilk ışıklarına dek eğlenip keyif çatıyor.

İHANET ŞÜPHESİ DOĞRU ÇIKTI

Evlilik planları yaparken ayrılıkla sarsılan Özge Ulusoy, eski aşkının yurt dışındaki maçlara kendisini götürmemesi üzerine ihanete uğradığını düşünmüştü. Sabancı'nın son hamlesi de Ulusoy'un bu düşüncesini haklı çıkarır cinstendi.

Hacı Sabancı çapkınlıkta 'sınırı' aştı!..

Sabancı'nın takip ettiği Dubaili güzel Merel, gece hayatına düşkünlüğüyle dikkat çekiyor.

Hacı Sabancı çapkınlıkta 'sınırı' aştı!.. - Resim : 2

İspanyol güzel Che (fotoğrafta) ve Dubaili model Anne, instagram'da Hacı'yı birkaç gün önce takibe aldı.