Hacı Sabancı sefada Özge Ulusoy cefada

Önceki akşam Cannes’da düzenlenen amfAR Gala’ya Hacı Sabancı, kardeşiyle 265 bin TL ödeyip katıldı. Sosyetik iş adamı, starlarla eğlenip Fransa’da gününü gün ederken bir dönem lüks içinde yaşattığı Özge Ulusoy ise dolmuştaydı!..

Hacı Sabancı sefada Özge Ulusoy cefada
Takvim'de yer alan habere göre gözde çift Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, geçtiğimiz haftalarda 6 yıllık aşklarını bitirdi. İlişkileriyle olduğu kadar ayrılıklarıyla da gündem olan ünlü çiftin instagram'daki paylaşımları ise yaşadıkları iki farklı hayatı bir kez daha gözler önüne serdi... Hacı Sabancı, önceki akşam Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen ve dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği amfAR Gala'daydı.

HAVALARINI ATTILAR!

Sosyetik işadamı, kardeşi Hakan'la davete katılmak için 2 kişi 66 bin euro yani yaklaşık 265 bin TL ödedi. Hacı ve Hakan Sabancı, David Beckham'dan Irina Shayk'a, Uma Thurman'dan Will Smith'e kadar birçok ünlü yıldızla aynı mekanda eğlendi. Sosyetik kardeşler, sosyal medyadan da galaya dair paylaşımlar yaparak havalarını attı.

Hacı Sabancı'dan birkaç saat sonra ise Özge Ulusoy, Bebek'ten bir kare yayınladı. Dün sabah Bebek'te dolmuşa binen ünlü model için "Hacı, Fransa'da sefa yaparken Özge, İstanbul trafiğinde cefa çekiyor" yorumları yapıldı.

Hacı Sabancı sefada Özge Ulusoy cefada

GÖZÜNÜ ALAMADI

Hacı Sabancı, davete transparan bir elbiseyle katılan Bella Hadid'den gözünü alamadı. Sabancı, instagram'ın hikaye bölümünde de sürekli ünlü modelin videolarını paylaştı.

Hacı Sabancı sefada Özge Ulusoy cefada - Resim : 2

EFSANE HATIRA

Genç kızların gözdesi Hakan Sabancı, davette karşılaştığı ünlü isimlerle de fotoğraf çektirdi. Sabancı, Will Smith ile bu karesini de instagram'da paylaşıp havasını attı.

VIP ARAÇTAN DOLMUŞA

Hacı Sabancı sefada Özge Ulusoy cefada - Resim : 3

Hacı Sabancı ayrılığıyla magazin gündemine yerleşen Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftaya da "Ne yapalım, mankenler olarak gidip fakirlerle mi çıkalım?" cümlesiyle damga vurmuştu. Ayrılığın ardından kendisini tatile ve işe veren ünlü model, önceki gün bir çekim için gittiği İtalya'dan döndü. Dün sabah da soluğu Bebek'te alan Özge Ulusoy, bu kez ulaşım için tercih ettiği araçla yine olay yaratmayı bildi!

Sosyetik işadamıyla aşk yaşadığı dönem Hacı Sabancı'nın kendisine gittiği yerlere göre son model bir BMW, VIP minibüs ve lüks bir tekne tahsis ettiği güzel model, dün sabah ise dolmuş kullandı! Bir arkadaşıyla dolmuşa bindiği sırada fotoğraf çektirip bunu da "Dolmuş candır" diyerek instagram'da paylaşan Özge Ulusoy'a "Hacı gitti, Özge'nin konforlu hayatı bitti" yorumları yağdı.

Hacı Sabancı sefada Özge Ulusoy cefada - Resim : 4