Hacı Sabancı'dan yalısında 'Yaza merhaba' partisi!

Hacı Sabancı yazın gelişini kutlamak üzere Kuzguncuk'taki yalısında adından çok söz ettirecek bir partiye imza attı.

Hacı Sabancı'dan yalısında 'Yaza merhaba' partisi!
Sözcü'den Ünal Demirkaya'nın haberine göre magazin camiasının yakından tanıdığı ve katıldığı renkli etkinliklerden geçtiği fotoğraflarla takipçilerine hayatından kesitler sunan Hacı Sabancı, geride bıraktığımız günlerde Kuzguncuk’taki yalısında bir parti verdi.

Sevgilisi Özge Ulusoy’un da katıldığı yaza merhaba partisinde, çok sayıda konuğun yanında dansçılar da geceye renk kattı.

Hacı Sabancı'dan yalısında 'Yaza merhaba' partisi!

Boğaza nazır manzara eşliğinde verilen partinin fotoğrafları, geceye katılan isimler tarafından #hsummerparty etiketiyle paylaşıldı. Arzu Sabancı parti öncesi son hazırlıkları denetlerken çekilmiş bir kare de yine bu paylaşımlardan biri oldu.

Hacı Sabancı'dan yalısında 'Yaza merhaba' partisi! - Resim : 2

'İstenmeyen gelin' imajından kurtulan Özge Ulusoy keyifli danslarıyla gecenin ritmine kendisini kaptırırken, gecenin başlangıcında geçilen fotoğraflardan partide, Hacı’nın annesi Arzu Sabancı’nın ve kardeşi Hakan Sabancı’nın da olduğu görülüyor. Gecede Hakan Sabancı’nın sevgilisi Aslışah Alkoçlar da vardı. Aslışah gece için tercih ettiği kıyafetiyle çekilmiş fotoğrafını parti hashtagiyle böyle paylaştı.

Hacı Sabancı'dan yalısında 'Yaza merhaba' partisi! - Resim : 3

Geceden paylaşılan kareler büyüleyici boğaz manzarası eşliğinde yapılan yaza merhaba partisinin davetlileri ne kadar mutlu ettiğini gösteriyor.

Hacı Sabancı'dan yalısında 'Yaza merhaba' partisi! - Resim : 4