Hacı Sabancı'nın partisinde şaşırtan detay!

Hacı ve Hakan Sabancı, önceki gün Kandilli’deki yalılarında dillere destan bir parti verdi. Davetin detaylarıyla gün boyu ilgilenen Arzu Sabancı, müstakbel gelinleri Aslışah Alkoçlar ve Özge Ulusoy gelmeden önce yalıdan ayrıldı.

Hacı Sabancı'nın partisinde şaşırtan detay!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre lüks yaşam ve eğlenceye düşkünlükleriyle bilinen Hacı ve Hakan Sabancı, yaza gösterişli bir partiyle 'Merhaba' dedi. Sabancı kardeşlerin, ünlü ve sosyetik dostlarına verdikleri partinin adresi ise ikilinin beraber yaşadığı 20 milyon dolarlık Kandilli'deki yalılarıydı.

KOMŞU'DAN DJ GETİRTİLDİ

Çocuklarına olan düşkünlüğüyle bilinen Arzu Sabancı da sabahın ilk saatlerinde yalıya gidip partinin kusursuz olması için her detayla bizzat kendisi ilgilendi. A46 Organizasyon'un imza attığı partide keman sanatçısı Ceren Aksan Mumcu'nun yanı sıra DJ Doğuş Çabakçor ile yine Mikonos'taki popüler mekan Nammos'un DJ'i Babis performans sergiledi...

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Pınar Tezcan'dan Didem Soydan'a, Serhan Aloğlu'ndan Emir Bahadır'a kadar birçok ünlünün katıldığı partide Hacı Sabancı'nın aşkı Özge Ulusoy ile Hakan Sabancı'nın sevgilisi Aslışah Alkoçlar da vardı. Partinin hazırlıklarıyla gün boyunca ilgilenen anne Arzu Sabancı ise müstakbel gelinleri gelmeden önce yalıdan ayrıldı. Arzu Hanım'ın gitmesiyle konuklarla ilgilenme görevini Ulusoy ile Alkoçlar devraldı.