Hadise 15 bin TL’ye kaplan kesildi!

Hadise, ‘O Ses Türkiye’ye kıyafetiyle damga vurdu. Ünlü bir markanın kaplanlı kıyafetini giyen sanatçının bu kombini 15 bin TL’ye mal oldu.

Hadise 15 bin TL’ye kaplan kesildi!
Akşam'da yer alan habere göre 'O Ses Türkiye’ programıyla yeni sezona start veren Hadise, elbiseleri ve sözleriyle şimdiden çok konuşulmaya başladı bile! Her sezon giydiği kıyafetlerle kimi zaman eleştirilen kimi zaman ise beğeni kazanan Hadise, yeni sezonun ilk bölümünde üzerinde kaplan figürü olan bir kıyafet tercih etti.

Sanatçı ilginç görüntüsüyle farklı yorumlar alırken Hadise’nin bu kıyafetinin fiyatı da bir o kadar dikkat çekti. Daha önce sık sık kız kardeşi Derya Açıkgöz’ün kreasyonundan elbiseler giyen ünlü isim bu kez tercihini Gucci’den yana kullandı. Sanatçı 10 bin 500 TL olan kıyafetiyle seyirciyi karşıladı. Hadise, elbisesini Gianuito Rossi markasının 2 bin 600 TL’lik değerindeki ayakkabısıyla tamamladı.

Hadise 15 bin TL’ye kaplan kesildi!

KİMİN ÖZLEMİNİ ÇEKİYOR?

‘O Ses Türkiye’nin çekimlerinde ayrıca ilginç bir gelişme daha yaşandı. Hadise bir yarışmacının Orhan Ölmez’in ‘Dön Desem’ şarkısını seslendirmesi üzerine hüzünlü anlar yaşadı. ’Eminim bu şarkı hepimize bir şeyler hatırlatır. Ama dön desem, ah, ah. Ben bir şeyler düşündüm mesela ’ diyen Hadise’nin bu sözleri jüride şaşkınlık yarattı.