Hadise açıkladı: "Pilatesi sevemedim"

Gözde şarkıcı Hadise son olarak tasarım işine de el attı ve Twist ile “Hadise for Twist” adını taşıyan bir koleksiyon hazırladı. Şimdilerde pilates öğrendiği” haberleriyle gündemde olan Hadise'den ilginç açıklamalar...

Hadise açıkladı: "Pilatesi sevemedim"
Akşam'dan Arzu Akyol'un röportajı...

Çocukluğunuzun en baskın duygusu neydi?


Çocukluğumda en güçlü hissettiğim duygu hasret. Vatanından uzakta doğan herkes için geçerli sanırım bu duygu. Bir yandan da çok şanslıydık. Topraklarımızdan uzaktık ama geleneklerimizden, kültürümüzden uzak değildik. Bu konuda anneme çok şey borçluyuz. Bizi kendi kültürümüzle yetiştirdi. Evimizde her zaman kendi yemeklerimiz pişti, iftar, sahur sofralarımız kuruldu. Bayramlarımızı ailece kutladık. Anneme her zaman teşekkür ediyorum. Bu hasretin bizi yaralamaması için olağanüstü çaba sarf etti.

Peki, o dönemin “eksik”i neydi?

Eksik hissettiğim hiçbir duygum yok. Yaşadığım her şey için şükrediyorum. Çünkü başımıza gelen her şeyin bir nedeni var.

Şu an hayatınızın “eksik”i ne?

Eksik hissettiğim bir şey yok ama hayallerim var tabii ki. Hayallerimin peşinden koşuyorum, gerçekleştirmek için çok çalışıyorum.

PİŞMANLIK DUYMADIM

Bulunduğunuz yerden geçmişe baktığınızda “Aferin Hadise” diyor musunuz?


Yaşadığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. İyisiyle, kötüsüyle beni ben yapan şeyler yaşadım. Bu yola çıkarken zor bir yol olduğunu biliyordum. Şimdi daha olgun bir Hadise bu yolda kararlı bir şekilde yürüyor. Daha güzel, daha zengin, daha genç, daha, daha, daha... İçinde bulunduğunuz dünya obur bir dev gibi.

Bu devle nasıl mücadele ediyorsunuz?

Adı üstünde işte dev… Sizi yutmasına izin verirseniz asla huzurlu olamazsınız. Ben buna izin vermiyorum. “Daha” sözcüğünü sadece yaptığımızın daha iyisi diye kullanıyorum. En iyi mücadele yolu da bu bence. İnsan hırslarının esiri olmamalı…

EN BÜYÜK KORKUM…

Hayattaki en büyük korkunuz ne?


En büyük korkum kesinlikle sağlık… Öncelikle en yakınlarımın sağlık durumları, sonra da kendi sağlık durumum.

Sporla aranız nasıl?

Spor hayatımın parçası… Düzenli olarak her gün yapmaya çalışıyorum. Sabah erken kalkıyorum ve spor salonuna iniyorum. Hocamla birebir çalışıyoruz. Spor güne hem erken hem de enerjik başlamamı sağlıyor. Son dönemde özellikle pilatesle gündemdesiniz.

HADİSE (FOTO GALERİ)

Pilates yapıyor musunuz gerçekten?

Pilatesi 2 yıl önce çok kısa bir süre denedim ama çok sevemedim. Sevmediğim bir şeyde de kendimi zorlamak istemedim.

Cesur sahne kıyafetleriniz de çok konuşuluyor…

Bu kıyafetleri “Sahnede cesur olalım” diye seçmiyoruz. Benim için en önemli kriter rahatlık. Rahat etmeliyim, üzerimde iyi durmalı, şarkılara uymalı, dansçılarımla uyumlu olmalı vesaire… Tabii ki son kararı veren benim ama kararları tek başıma almıyorum. Bir ekibim var onların düşünceleri benim için çok önemli.

Cesaretten bahsetmişken bugüne kadar yaptığınız en büyük delilik nedir?

Kimseye söylemeden kaçtım bir hafta. İleride yapmayı planladığınız delilik peki…Helikopterden atlayıp paraşüt yapmak istiyorum. Her an yapabilirim.

Geçmişe gitmek mümkün olsa hangi döneme, kim olarak ve niçin gitmek istersiniz?

Annemin köydeki yaşamına şahit olmayı çok isterim. Çerkez düğünlerimizde neler yaşanırdı, nasıl dans ederlerdi. O dönemi yaşamak çok isterim.

VİCDANLI BİR EŞ İSTERİM

Sevgiliniz var mı?


Kalbim boş desem yeterli olur sanırım (gülüyor).

Âşık olunca nasıl bir kadın olursunuz?

Ben her an bu duyguyu yaşıyorum çünkü aşk insanın içinde. İşime, aileme aşkla bağlıyım. Dediğim gibi aşkı hep içimde hissettiğim için de Hadise hep aynı Hadise…

Aşk için işinizden vazgeçer misiniz?

İşim benim en büyük aşkım. Bunun için çok çalıştım, çalışıyorum ve çalışacağım. O yüzden işimden asla vazgeçmem...

Evlilik, çocuk sahibi olmak ne kadar yakın ne kadar uzak?

Buna uzak yakın diye yanıtlamak doğru değil çünkü hayatın sizin için neler planladığını bilemezsiniz ama aile ortamını çok seviyorum. Tabii ki günün birinde evlenmek ve çocuklarımı dünyaya getirmek isterim ama bunun zamanını bilemem.

Nasıl bir eş olur Hadise?

Bu çok zor bir soru, yaşamadan bilemeyiz…

Nasıl bir eş ister peki?

Evine, ailesine bağlı ve vicdanlı bir eş tabii ki. Bir de yaptığım işin zorluklarını bilen ve bunu kabullenip arkamda durabilecek, bana destek olabilecek bir insan olmalı.

İLKEMİZ “GÜÇLÜ KADIN”

Twist ile beraber kendi adınızı taşıyan übir koleksiyon hazırladınız. Nasıl doğdu Hadise for Twist?


Kendi koleksiyonumu hazırlamak, uzun süredir yapmak istediğim bir şeydi ama doğru zamanlama ve doğu işbirliği çok önemliydi. Twist’ten böyle bir teklif gelince çok mutlu oldum. Twist ekibiyle aylarca bu koleksiyon üzerinde çalıştık, hepimizin çok içinesinen bir koleksiyon hazırladık.

Tasarımlarımızda şıklık mı rahatlık mı ön planda?

Şıklık ve rahatlık tabii ki çok önemli ama Hadise for Twist koleksiyonumda birinci ilkemiz güçlü kadını, kadının gücünü göstermekti. Aldığımız tepkiler de bunu başardığımızı gösteriyor ve çok mutluyuz. 44 parçalık rock, genç, delidolu ama aynı anda özgüvenli genç kadını yansıtan bir koleksiyon oldu. 

Koleksiyonunuzdaki favorileriniz hangi parçalar?

Mesela uzun siyah trençkotuma bayılıyorum, bu parçaya resmen aşığım diyebilirim.

Tasarımların devamı gelecek mi?

Koleksiyonumuz çıktı ama ekip olarak aynı hızla çalışmaya devam ediyoruz. Hadise for Twist’in bahar ve yaz koleksiyonlarını hazırlıyoruz.
Konular Röportaj