Hadise filmde rol almak istiyor

Müzikte başarısını kanıtlayan Hadise, oyunculuğa göz kırptı. Ünlü şarkıcı güzel bir senaryo gelmesi halinde bir filmde de rol alabileceğini de söyledi.

Hadise filmde rol almak istiyor

Trendyol'un yüzü Hadise, geçtiğimiz hafta alışveriş sitesi aracılığıyla internet üzerinden dokuz hayranıyla bir araya geldi. Hayranlarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, ilginç açıklamalarda bulundu. Hadise hayranlarından birinden gelen bir soru üzerine oyunculuğa da yeşil ışık yaktı. Ünlü şarkıcı, "Oyunculuk ilgimi çekiyor. Kliplerde hayranlarımla oyuncu tarafımı az da olsa paylaşmış oluyorum. Bir filmde yer almak isterim. Güzel bir senaryoda..." diye konuştu.

KOMPLEKSİM YOK!

Hadise kendisini konu alan bir filmde de yer alabileceğini söyledi. Müzik çalışmaları hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, birçok müzisyenin aksine beste konusunda kompleksleri olmadığını ifade etti. Hadise, "Besteyi Ayşe de Ozan Çolakoğlu da Deniz Erten de Fatma da yapabilir. Benim kulağıma bir şey hoş geliyorsa o şarkıyı isterim. Beste konusunda kompleks yaratıyorsan sanatçı olarak işin zor" diye konuştu. Şarkıcı olmasa, modayla ilgili bir alanda çalışmak istediğini de belirten Hadise, "Denemediğim şeyleri denemeyi severim. Sürekli stilim değişiyor" yorumunu yaptı.

MERVE YURTYAPAN