Hadise, Fransız yakışıklıya tutuldu!

Hadise’nin klip aşkı gerçek oldu. Popçu, Fransız manken Aurelien Muller ile birlikte olmaya başladı. Ablası Hülya Açıkgöz, “Birbirlerini tanıma aşamasındalar. Neden olmasın” dedi.

Hadise, Fransız yakışıklıya tutuldu!
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre Hadise ‘Sıfır Tolerans’ klibinde oynayan Fransız manken Aurelien Muller’le önceki akşam İstinye Park Zuma’da yemekteydi. İkiliye, şarkıcının ablası Hülya ve kardeşi Derya da eşlik etti. Dikkat çekmemek için mekandan kardeşi Derya’yla çıkan Hadise, sahnede ve günlük hayatta giydiği kıyafetlerin yabancı starlardan çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere, “Bir kostümü bir kişi giyecek diye kural yok” dedi.

Şarkıcının ardından Muller ve Hadise’nin ablası Hülya kapıda göründü. Aşk iddialarının sorulması üzerine Hülya Açıkgöz, “Şu an birbirlerini tanıma aşamasındalar. Hadise mutlu olacaksa neden olmasın?” sözleriyle ikilinin birlikteliğini doğruladı.

Hadise, Fransız yakışıklıya tutuldu!

Hadise’nin yurt dışında buluşmayı tercih ettiği sevgilisiyle, 14 Kasım’da Paris’te düzenlenen GQ Men Of The Year Awards törenine katıldıkları da öğrenildi.

Hadise, Fransız yakışıklıya tutuldu! - Resim : 2