Hadise: "Hayatıma biri girse, Murat’ı mı kıskanacak?"

Aslı Enver tarafından Murat Boz’la olan samimiyeti kıskanıldığı söylenen Hadise, “Murat’la süper dostuz. İkisi de sevdiğim arkadaşlarım. Onu o kadar seviyorum ki, zarar gelsin istemem” dedi.

Hadise: "Hayatıma biri girse, Murat’ı mı kıskanacak?"
'Aslı'yla neden görüşmeyeyim?'

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Hadise, ‘O Ses Türkiye’de jüri koltuğunda oturdukları Murat Boz’la samimiyetini sevgilisi Aslı Enver’in kıskandığı iddialarına noktayı koydu.

Enver ve Boz’la sürekli görüştüklerini söyleyen şarkıcı, “İkisi de sevdiğim arkadaşlarım. Aslı’yla neden görüşmeyeyim? Birlikte Ebru Gündeş’i izlemeye gittik. Onlar da beni seviyor. Hayatıma biri girerse, Murat’ı mı kıskanacak? Murat’la süper dostuz. Onu o kadar seviyorum ki, zarar gelsin istemem” dedi.

‘O Ses Türkiye’nin yeni yayınlanacak bölümünde Boz’un sesinin kısıldığını ve beş saat konuşmadan koltukta oturduğunu anlatan Hadise, yeni yılda albüm müjdesi de verdi. Şarkıcı, “Bütün şarkılarım hazır. Okumaları yapmam lazım. Bu proje benim için dönüm noktası olabilir. Slogan bence çok önemli. Şarkılar farklı, vokal olarak da başka bir yere taşıdık. Parçaların demolarını okurken, kendimi yeni bir Hadise gibi hissettim” şeklinde konuştu.