Hadise psikolojik destek alıyor

Popçu, para yüzünden arasının bozulduğu ve iş bağlantılarını kopardığı Hülya ile Derya Açıkgöz’ü Instagram’da takipten çıkardı. İkiliye ‘Sıfır tolerans’ diyen popçudan, kardeşi Murat Açıkgöz de nasibini aldı.

Hadise psikolojik destek alıyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre kardeşleriyle arasındaki sorunlarla gündemden düşmeyen Hadise'den şok hamle! Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün geçtiğimiz aylardaki intihar girişimiyle sarsılan ünlü popçunun kardeşleriyle arasının para mevzuları nedeniyle bozuk olduğu annesinin yazdığı intihar mektubuyla ortaya çıkmıştı. Ablası Hülya Açıkgöz ve kardeşi Derya Açıkgöz'le birbirlerine sosyal medyadan paylaştıkları imalı mesajlarla göndermede bulunan Hadise, dün ikileye son golünü attı.

ABLAYA DAVA AÇMIŞTI

Menajerliğini üstlenen Hülya Açıkgöz ve imaj danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz'le tüm iş bağlantılarını bitiren popçu, ikiliyi instagram'da da takipten çıkardı. Sosyal medyada yalnızca kardeşlerini takip eden Hadise, erkek kardeşi Murat Açıkgöz'ü de takibi bıraktı. Kardeşlerine adeta savaş açan popçu, geçtiğimiz günlerde de ablasının kendisi üzerinden elde ettiği maddi kazancı geri almak için mahkemeye başvurmuştu.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYOR

Adını kullanarak reklamını yapan ablasının kendisi üzerinden elde ettiği maddi varlıkları geri alma talebinde bulunan 33 yaşındaki popçunun, sıkıntılı günlerinde ailesinin sırt çevirmesi nedeniyle psikolojisinin bozulduğu ve bunun için profesyonel destek aldığı iddia edildi. Bu arada abla Hülya Açıkgöz'ün de kendisini itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle Hadise'ye karşı dava açma hazırlığında olduğu da konuşuluyor.

SİL BAŞTAN HAYAT

Tüm ailesine rest çeken Hadise, kardeşleriyle bütün ilişkisini bitirdi. Sosyal medyada ailesiyle ilgili paylaşımları silen popçu, dün de kardeşlerini takipten çıkardı.