Hadise'den 'Roberto Carlos' benzetmesine yanıt!

Ebru Şancı, isim vermeden Hadise'nin bacaklarını eski futbolcu Roberto Carlos'un bacaklarına benzetti. Güzel şarkıcıdan olay mesaja yanıt gecikmedi.

Hadise'den 'Roberto Carlos' benzetmesine yanıt!
Milliyet'in haberine göre Maltepe'de verdiği konserle hayranlarıyla buluşan Hadise, giydiği kıyafetle geceye damgasını vurdu. Kendisini izlemeye gelen hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatan şarkıcının kilolu hali dikkati çekti.

32 yaşındaki popçunun Kaliforniya'da düzenlenen Coachella festivalinde paylaştığı fotoğraflardaki 'zayıf hali' fotoşop çıkınca, eski manken Ebru Şancı'nın diline düştü.

"BACAKLAR ROBERTO CARLOS GİBİ"

Ebru Şancı, instagram hesabı üzerinden Hadise'nin fotoğrafına, "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yorumunu yazdı.

Hadise'den 'Roberto Carlos' benzetmesine yanıt!

Bu yorum eski mankenin takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım Ebru Şancı'ya destek verirken, bazı takipçileri de Hadise'nin fiziğinin kötü olmadığını belirtti.

"HERKES GÖNLÜNE GÖRE BAKAR, GÖRÜR"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hadise, kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı tarafından retweet edilen (yeniden paylaşılan) metinde, "Fotoşop deniyor, o deniyor, bu deniyor. Oysa ki bizim basına sunduğumuz her türlü fotoğraf katkısız ve doğaldır. Yeri gelir göbeğim çıkar, yeri gelir çorabım kaçar. Önemli olan niyettir. Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür" ifadeleri yer aldı.

Hadise'den 'Roberto Carlos' benzetmesine yanıt! - Resim : 2

Ebru Şancı'nın benzetme yaptığı efsanevi Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, ülkemizde Fenerbahçe formasını giymiş ve Süper Lig'de teknik direktörlük yapmıştı.

Hadise'den 'Roberto Carlos' benzetmesine yanıt! - Resim : 3