Hadise'den Serhat Akın'a çok sert tepki!..

Şarkıcı Hadise eski futbolcu Serhat Akın'ın 'Hadise eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı' sözlerine fena kızdı.

Hadise'den Serhat Akın'a çok sert tepki!..
Posta'nın haberine göre Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından biri olan Serhat Akın, Twitch platformunda yaptığı canlı yayında şunları söylemişti: "Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi..."

HADİSE'DEN ÇOK SERT TEPKİ!


Hadise kendisi hakkında şaşırtan açıklamalar yapan Serhat Akın'a Instagram hesabından tepki gösterdi.

İŞTE HADİSE'Yİ ÇILGINA ÇEVİREN SÖZLER (VİDEO)

"Uzaktan adamsın adamlıktan uzaksın" notunu paylaşan şarkıcı altına şunları yazdı:

''Cevap vermem normalde ama tekrarlıyorum kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde, kadınların kızların susmadan seslerini yükseltmeleri gerekirken ben de susamam ve sesimi duyurmalıyım!

Ben bu konuda ne kadar sesimi yükseltsem o kadar da bu "kadına şiddet" benim üzerimden yapılmaya devam ediliyor. Sesimi yükseltiyorum diye mi? Kadınlara korkmayın konuşun diyorum diye mi?

''KIZLARI ADINA ÜZÜLÜYORUM''

Ağzım açık okuyorum okuduklarımı, bu şahıslar adına, daha doğrusu eşleri ve evlatları kızları adına üzülüyorum.

Düşünsene baban kalkmış başka bir kadın hakkında bel altı yorumlarda bulunmuş ve mesleğiyle değil saygısızca yaptığı yorumla gündemde.

Ben utanırdım ve eminim eşi de küçük düsürüldüğünün farkında...

Benim babam işçiydi, şimdi emekli, bana pahalı kıyafetler almak ya da beni koskocaman evlerde yaşatmak için parası yoktu. Ama benim babam adam gibi adam.

Bu cümleyi söylemek her evlada nasip olur inşallah.''

İşte Hadise'nin o paylaşımı...


Hadise'den Serhat Akın'a çok sert tepki!..