Hadise’nin modacı kardeşine aile boyu destek

Derya Açıkgöz, önceki gün Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yeni koleksiyonunu tanıttı. Açıkgöz’ün ablası Hadise ile annesi Gülnihan Açıkgöz de defileyi en ön sıradan izledi. Annesi, Açıkgöz’ü öperek tebrik etti.

Hadise’nin modacı kardeşine aile boyu destek
Sabah'ta yer alan habere göre Hadise'nin modacı kardeşi Derya Açıkgöz, önceki akşam Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında bir defile gerçekleştirdi. Açıkgöz defilede, Ullu Dengiz adlı 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıttı. Zorlu PSM'deki defileyi izleyenler arasında; Açıkgöz'ün ablası Hadise ve annesi Gülnihan Açıkgöz de vardı. Genç modacı, defileyi en ön sıradan izleyen ablası Hadise ve annesinin yanına giderek ikiliyi öptü.

'HERKES DERYA'YA KARŞI ÖNYARGILIYDI'

Kardeşine hep tam destek verdiğini söyleyen Hadise, şöyle konuştu: "Bugün annemle birlikte, kardeşim için buradayız. Ben ünlü biri olduğum için Derya'nın üzerinde çok baskı vardı ve herkes ona karşı önyargılıydı. Ama o çalıştı, çabaladı ve süper bir koleksiyon hazırladı. Derya'nın her çalışmasını zevkle takip ettim. Konserlerden ve televizyon programlarından kalan vaktimi ona yardımcı olmak için kullandım." Defileyi; Burcu Esmersoy ve Fatih Ürek de izledi.

ALTI YIL SONRA İLK KEZ PODYUMA ÇIKTI

Aslı Doğan ve Alev Borançılı'nın kurucusu olduğu Aslı-Alev markası, önceki gün Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında bir defile gerçekleştirdi. Fenerbahçeli Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel de defilede podyuma çıkan modeller arasındaydı. 2009 yılında Belçika Güzellik Kraliçesi seçilen Zeynep Demirel, altı yıl aradan sonra ilk kez podyumda yürüdü. Aslı-Alev tasarımlarını tanıtan Demirel, güzelliği ve formda vücuduyla beğeni topladı. Defileyi izleyenler arasında; güzel modelin kızı Yade'nin yanı sıra kayınvalidesi Leyla Demirel ile görümcesi İpek Demirel de vardı.

TÜLİN'LE YAZ MODASI

Ünlü model Tülin Şahin'in podyuma çıkarak açılışını yaptığı Mercedes- Benz Fashion Week İstanbul'da, Cihan Nacar'ın koleksiyonu gelecek yazın trendlerine ışık tuttu. Nacar, güçlü kadınlardan ilham alarak tasarladığı Self-Reliance adlı koleksiyonunu önceki gün tanıttı. 40 parçalık koleksiyondan iddialı tasarımlarla podyumda yürüyen Tülin Şahin, büyük alkış aldı. Ceylan Atınç'ın styling'ini yaptığı defilede; sıra dışı kalıplar, geometrik desenler, el işçilikleri ve 3D detayların bir araya geldiği tasarımlar büyük ilgi çekti.

Hadise’nin modacı kardeşine aile boyu destek