Hakan Aysev: "Tam 60 kilo verdim"

“Hadi Be”ye konuk olan Hakan Aysev, geçirdiği tüp mide ameliyatının ardından 60 kilo verdiğini söyledi.

Hakan Aysev: "Tam 60 kilo verdim"

Emre Saygı’nın sunduğu, Youtube’da yayınlanan “Hadi Be” programına konuk olan Hakan Aysev, oyunculuğa sıcak baktığını söyledi ve yapımcılara mesaj gönderdi: “Onlar henüz beni keşfetmedi. ‘Baba’ dizisinin Türk versiyonu çekilecekti, o zaman bir teklif gelmişti ama prodüksiyon daha sonra olmadı. Dönem işinde veya bir mafya babasını seve seve oynayabilirim. Oyunculuk bana yabancı değil.”

Geçirdiği tüp mide ameliyatının ardından 60 kilo verdiğini de söyleyen ünlü operacı, “İçimden bir insan çıktı” diye espri yaptı. Aysev, sokakta karşılaştığı insanların kendisini tanımakta zorlandığını anlattı: “Geçen gün benzin alıyordum. Çocuk benzini dolduruyor, yandan yandan da bana bakıyor.
‘Abi bir şey soracağım, senin meslek ne?’ dedi. ‘Ne oldu, birine mi benzettin?’ dedim, ‘Ya bizim bir operacı var ya, ona çok benziyorsun’ dedi. ‘Benzettiğin adama bak!’ dedim; ‘Benim bu yakışıklılığım nerede, o adam nerede!


Pavarotti’ye imambayıldı tarifi verdim

2007 yılında yaşamını yitiren dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti’nin öğrencisi olan Hakan Aysev, sanatçının Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi: “Hep severek anlatırdı Türkiye’yi. Biz onunla şan dersi yaparken genelde o spagetti tarifleri verirdi, ben imambayıldı tarifi filan verirdim. O da buradayken yediği yemekleri hiç unutmamıştı. Bana bol bol anlatırdı.”

Hakan Aysev: "Tam 60 kilo verdim"