Hakan Çalhanoğlu: "Cengiz için mutluyum"

Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Roma’da oynayan Cengiz Ünder’in İtalya’ya çok çabuk adapte olduğunu söyledi.

Hakan Çalhanoğlu: "Cengiz için mutluyum"
Sabah'ta yer alan habere göre Serie A'da birbirlerine rakip olan iki milli futbolcumuzun randevusunda Cengiz Ünder'in takımı Roma'yı 2-0 yenen Milan'da oynayan Hakan Çalhanoğlu İtalya günlerini anlattı.

Son haftalarda hem Cengiz'in hem de kendisinin, iyi yönde seyreden performanslarından dolayı adlarından çok bahsettirdikleri hatırlatılan Çalhanoğlu, "Hem Cengiz hem de ben çok mutluyuz. Maçtan önce de sonra da konuştuk onunla. Cengiz için çok mutluyum. Sonuçta Türkiye'den geldi ve İtalya'ya kendisini adapte etmesi hiç kolay değil; öncelikle dili konuşmak lazım. Ben de öyleyim; aynıyız. İkimiz de artık alıştık ve kendimizi çok iyi hissediyoruz. İnşallah böyle devam ederiz" diye konuştu.

BAYRAK İÇİN OYNUYORUZ

Aynı zamanda milli takım oyuncuları olduklarının altını çizen Çalhanoğlu, "Bayrağımızı her zaman en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi. Çalhanoğlu, teknik direktör Gattuso'nun, Sampdoria'yı yendikleri maç sırasında üzerine yürümesi ve "Hakan'ı yumruklamak istedim. Penaltıyı Rodriguez'e bırakmamalıydı" demesine ilişkin de şunları söyledi: "Onun sevinci öyle. O, beni böyle seviyor; hırpalayarak. Çok iyi bir hoca. Bizi çok değiştirdi."

CENGİZ ÇOK HIZLI


Cengiz'i bir rakip olarak da değerlendiren Hakan, "Çok kaliteli bir oyuncu. Arkadaşım Rodriguez'e, Cengiz'in kalitesinden bahsettim ve ona dikkat etmeliyiz dedim. Sonuçta o çok hızlı bir oyuncu" yorumunu yaptı. Maçın durduğu anlarda Cengiz ile kısa sohbetlere girdiğine dikkat çekilen Hakan Çalhanoğlu, "Onun Şampiyonlar Ligi'nde attığı golü konuştuk. Kısa kısa şakalaştık. Bir ağabey-kardeş konuşması gibiydi" ifadesini kullandı.
Konular Spor Haberleri