Hakan Gülseven yazdı: "Solun içine kaçan Sezen Aksu"

"...Aslında 'Sezen Aksu pişkinliği' diye bir laf geçirmek lazım literatüre. Desteklediği askeri darbenin ardından cunta tarafından idam edilen Erdal Eren için şarkı yapıp müzik sattı Sezen Aksu."

Hakan Gülseven yazdı: "Solun içine kaçan Sezen Aksu"

Sezen Aksu müthiş bir kadın! "İnandığım şeylerden 'sapma olmadı. Her şeyde olduğu gibi bende de değişen ve gelişen şeyler oldu. Onun dışında durduğum yerde duruyorum. Ama 'Yetmez ama evet' meselesini soruyorsanız... Birileri bize bu ülkede kalıcı barışı tesis edeceğine ve evrensel hukuk kuralları içinde Türkiye'yi demokratikleştireceğine dair bir söz verdi. Ben de bu vaatlere şans tanıdım..."

Ya, böyle işte... Sezen Aksu yüce gönüllüdür, şans tanıyan bir insandır...

12 Eylül 1980 askeri darbesinin ardından Kenan Evren’e de şans tanımıştı. "Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizde her şeyin çıkmaza girdiği bir dönemde yönetime el koymuştur. Bence zamanında ve yerinde bir karar alınmıştır. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" demişti. Bunlar böyledir.

Aslında 'Sezen Aksu pişkinliği' diye bir laf geçirmek lazım literatüre. Desteklediği askeri darbenin ardından cunta tarafından idam edilen Erdal Eren için şarkı yapıp müzik sattı Sezen Aksu.

Desteklediği AKP, Ali İsmail'i tekmelerle öldürdü; Sezen Aksu, Ali İsmail için de şarkı yaptı, müzik sattı... Sonra, tabii, Sezen Aksu 'büyük sanatçı'!

Besteler arak, misal Masum Değiliz’i Phantom ofthe Opera’dan araklayıp yapmış ama olsun, büyük sanatçı... Bir de öyle soldan soldan konuşuyor ya, bayılıyorlar ona... Çoğu 'solcu' olan bir nüfusun baş tacı hep Sezen Aksu...

Biz ise bunları yazdıkça 'huysuz' oluyoruz haliyle... Ne yapmalıyız?

HAKAN GÜLSEVEN'İN YURT GAZETESİ'NDE YER ALAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...