Hakan Sabancı 'kara kedi'yle sobelendi!

Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı’nın aşkını bitiren gizemli güzel bulundu. Genç işadamı, önceki akşam daha önce de Klein’da kaçamak yaptığı mimarlık öğrencisi Zehra Kavas ile Karaköy’deki bir mekanda eğlendi.

Hakan Sabancı 'kara kedi'yle sobelendi!
Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre geçtiğimiz ay Hakan Sabancı'yla 1 yıllık aşkının bitmesiyle kötü günler geçiren Aslışah Alkoçlar'ın aksine Sabancı'nın keyfi yerinde! Önceki akşam Karaköy Goya'da sahne alan Mirkelam'ı dinleyen işadamı, mekanda yalnız değildi!

İçeride esmer bir güzelle samimi bir şekilde eğlenen sosyetik genç, gazetecileri fark edince mekanın iç kısmına geçse de görüntülenmekten kurtulamadı. Hakan Sabancı, yeni aşkını mekandan önce gönderdi. Kendisi ise VIP minibüsüyle oradan ayrılan Sabancı, Kandilli'deki yalısına geçti.

Esmer güzeli de genç playboy'u taksiyle takip etti. Genç işadamının eğlendiği gizemli güzeli ise Takvim buldu. Genç kızın Hakan Sabancı'nın geçen ay Klein adlı mekanda tanıştığı mimarlık öğrencisi Zehra Kavas olduğu öğrenildi. Sabancı'nın Aslışah Alkoçlar'la ilişkisinin bitmesine neden olan kaçamağın başrolündeki Kavas, açık olan sosyal medya hesaplarını gizlese de Takvim'den kaçamadı!..

'İHANET YOK' DEDİ AMA...

Aslışah Alkoçlar, her ne kadar "İhanet yüzünden ayrılmadık" dese de Hakan Sabancı'nın Zehra Kavas'la henüz Alkoçlar'la ayrılmadan Klein'da samimi bir şekilde eğlendiği ortaya çıktı...

Hakan Sabancı 'kara kedi'yle sobelendi!