Hakan Sabancı'nın anneden onaylı aşkı!

Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, Güney Afrika’ya gitti. Sosyetik güzel, tatilde Arzu Sabancı’nın Pinko için tasarladığı bir kıyafet giydi. Alkoçlar’ın bu görüntüsü, müstakbel kayınvalidesinden onay aldığının kanıtıydı.

Hakan Sabancı'nın anneden onaylı aşkı!
Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz yaz başlayan aşklarıyla gündem olan Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, önceki gün tatil için Güney Afrika'nın yolunu tuttu. Sabancı, burada çekilen bir aşk pozunu instagram'da paylaştı. Binlerce beğeni alan fotoğraf karesinde asıl dikkat çeken detay Aslışah Alkoçlar'ın kıyafetiydi. Sosyetik güzel, müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın Pinko markası için tasarladığı koleksiyondan bir kıyafet tercih etti.

AYNI BLUZU GİYDİLER

Aslışah Alkoçlar'ın tarzı, Pinko Türkiye'nin instagram hesabından da paylaşıldı. Hatta Alkoçlar'ın tek omuz mavi bluzunu, birkaç hafta önce de Arzu Sabancı giymişti. Aslışah Alkoçlar'ın Arzu Hanım'ın tasarımıyla sergilediği şıklık ise Sabancı Ailesi'nden onay aldığının kanıtıydı.

Aslışah Alkoçlar'la yakın ilişki içerisinde olan Arzu Sabancı'nın büyük oğlu Hacı Sabancı'nın aşkı Özge Ulusoy'a karşı mesafeli davrandığı biliniyor.

Sabancı, kendisi gibi modayla iç içe olan Ulusoy'la hiçbir davette yan yana bile gelmedi...