Hakan Sabancı'nın aşk turizmi

Hakan Sabancı'nın Cannes Film Festivali'nde tanıştığı Polonyalı manken Vika, Türkiye’ye geldi. Hızlı çapkın, güzel mankeni Bodrum’daki teknesinde 4 gün ağırladı. Aşkına Ege koylarını gezdiren Sabancı, daha sonra Vika’yı İstanbul’a getirerek tarihi yerleri tanıttı.

Hakan Sabancı'nın aşk turizmi
Takvim'in haberine göre çapkın iş adamı Hakan Sabancı'nın geçtiğimiz ay Polonyalı model Vika ile Fransa'nın Cannes şehrinde başlayan aşkı Bodrum'a uzandı. Sarışın modelle Cannes Film Festivali'nde yakınlaşan Sabancı'nın çapkınlık turu, güzel mankenin sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkmıştı. Vika'yı Türkiye'ye davet eden genç işadamı, yabancı güzelle geçtiğimiz hafta Bodrum'da aşk tatiline çıkıp romantik anlar yaşadı.

VİKA HAKAN'I YAKTI

Birlikte olduğu yabancı güzellere ülkemizi tanıtarak adeta aşk elçiliğine soyunan Hakan Sabancı'nın Ege'deki kaçamağı da Vika sayesinde ortaya çıktı. Vika, PlayStation oynayan Sabancı'yı habersizce çekip instagram'da paylaştı. Bugüne kadar yerli ve yabancı sayısız güzelle birlikte olan Hakan Sabancı, Polonyalı modelle çıktığı tatilde yine aşkı sayesinde yakayı ele verdi.

HER ÜLKEDEN BİR SEVGİLİ

Sabancı'nın teknesiyle Ege koylarını gezen Vika, tekneden yaptığı paylaşıma "Türkiye'de çok güzel 4 gün geçirdim ama Los Angeles'da iş beni bekler" notu düşerek de iş adamıyla romantik kaçamağını gözler önüne serdi. Daha önce de birlikte olduğu Rus, Fransız, Çinli ve Yunanlı güzellere ülkemizi gezdiren Sabancı'nın Polonyalı mankenle çıktığı mavi tur da "Sabancı'dan aşk turizmi" dedirtti.

Hakan Sabancı'nın aşk turizmi

TÜRKİYE MESAJI YAYINLADI

Vika'yı Bodrum'un ardından İstanbul'a götüren Sabancı, modeli Boğaz'da gezdirdi. Vika, ülkemize hayran kaldı.

Hakan Sabancı'nın aşk turizmi - Resim : 2

Sabancı, güzel mankene ülkemizi tanıtmakla kalmadı; ona tavla oynamayı da öğretti.