Hakan Sabancı'nın 'komşudan ithal' aşkı!

Hakan Sabancı çapkınlıkta F1 pilotlarına rakip çıktı. Genç işadamı, sık sık gittiği Mikonos’ta tanıştığı Yunan güzelle şimdi de Fethiye’de tatil yapıyor.

Hakan Sabancı'nın 'komşudan ithal' aşkı!
Takvim'de yer alan habere göre Hakan Sabancı, uslanmak bilmiyor. 2016'da Aslışah Alkoçlar'la 1 buçuk yıllık aşkını bitiren genç iş adamı, ayrılığın ardından çapkınlıkta gaza basmıştı. Geçtiğimiz hafta ailesiyle İtalya'ya giden Sabancı, yurda döner dönmez çapkınlık turuna çıktı. Sosyetik playboy, gönlünü Yunan bir güzele kaptırdı. Son 1 yılda Hadise, ressam Nilay Erköseoğlu, İtalyan güzel Asia Valente, Lara Surol, manken Cansu Melis Karakuş ve oyuncu Serenay Aktaş'la aşk yaşayan Sabancı'nın yeni gözdesi model ve sunucu Evelyn Kazantzoglou oldu.

ERKEK ARKADAŞLARI YANINDA

İkilinin, Sabancı'nın yaz boyunca sık sık gittiği Mikonos'ta tanıştığı öğrenildi. Hakan Sabancı, sosyal medyada erkek erkeğe tatile çıktığı izlenimini verse de işin aslı hiç de öyle değil… İkili, aynı yerden yaptıkları paylaşımlarıyla yakayı ele verdi. Birbirlerini instagram'da da takip eden Sabancı ile Yunan model, Ege'de romantik anlar yaşıyor.

Fethiye'deki Liberty Hotels Lykia'nın geceliği 2 bin TL'lik odasında aşkıyla kalan playboya tatilinde 2 de erkek arkadaşı eşlik ediyor.