Hakan Sabancı'nın küllenen aşkı alevlendi!...

İki yıl önce aşk yaşayan ve ayrılan Hakan Sabancı ve Lara Surol, yeniden bir araya geldi. İkili, Bodrum tatilinde objektiflere takıldı.

Hakan Sabancı'nın küllenen aşkı alevlendi!...
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Hakan Sabancı, çapkınlığın kitabını yazıyor!.. Son aylarda adı birçok farklı güzelle anılan sosyetik playboy, şimdi de eski sevgilisi Lara Surol’a döndü.

2015’te kısa süreli bir aşk yaşayan sürpriz ikili, önceki gün Bodrum’da tekne sefası yaparken yakalandı.

Son dönemde çapkınlıklarıyla manşetlerden inmeyen Hakan Sabancı, kürkçü dükkanına geri döndü... Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldıktan sonra Hadise'nin de aralarında olduğu pek çok güzelle aşk yaşayan ünlü işadamı, önceki gün eski sevgilisi Lara Surol'la Gümüşlük'te kaçamak yaptı. Melengeç isimli restoranda yemek yiyen ikili, daha sonra çapkın işadamının açıkta demirleyen lüks yatına geçti.

BRANDALAR AÇILDI, AŞK GÖRÜNDÜ!

Gazetecilere yakalanmamak için teknenin her tarafını branda ile kapattıran Hakan Sabancı, görüntülenmekten kurtulamadı. Tekne harekete geçtiğinde ikilinin kaçamağı da objektiflere yansıdı. Çapkın işadamı, gazetecilerin olduğundan habersiz tekne mürettabatına brandaları açtırdı. Brandaların açılması ile ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Sabancı, alt kısımda tavla oynuyor; Surol ise teknenin üst kısmında arkadaşıyla sohbet ediyordu.

HAKAN'DAN 6 YAŞ BÜYÜK...

Olay çiftin yaklaşık 2 yıl sonra küllerinden yeniden doğan aşkı üzerine de gözler ünlü iş adamının annesi Arzu Sabancı'ya çevrildi. 12 yaşında Jess adında bir kızı olan Lara Surol'la 2015'te de kısa süreli bir aşk yaşayan Hakan Sabancı'ya o dönem ailesi karşı çıkmıştı. 26 yaşındaki Sabancı'nın kendisinden 6 yaş büyük Surol'la birlikteliğinin gün yüzüne çıkmasına ünlü işadamının ailesinin ne tepki vereceği de şimdiden merak konusu...

BAYRAKTAKİ UYANIKLIK!

Hakan Sabancı'nın sevgilisi ve erkek arkadaşlarını ağırladığı lüks yatın bayrağındaki detay da gözden kaçmadı. Daha az vergi ödemek için uyanıklık yapan Sabancı'nın yatında Barbados bayrağı dalgalanıyordu.

Hakan Sabancı'nın küllenen aşkı alevlendi!...