Hakan ve Eliz'i gören Aslışah topukladı!

Önceki akşam Bebek'teki Lucca adlı mekan sosyetik piştiye ev sahipliği yaptı!.. Aslışah Alkoçlar, eski aşkı Hakan Sabancı’nın mekana yeni sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile geldiğini görünce koşar adımlarla mekanı terk etti.

Hakan ve Eliz'i gören Aslışah topukladı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre magazin gündemine damgasını vuran isimler hep aynı yerlere gidince, kuşkusuz piştiler de kaçınılmaz oluyor! Önceki akşamki tatsız karşılaşmanın adresi de sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimlerinin uğrak yeri olan Bebek Lucca'ydı.

Mekana ilk giden Aslışah Alkoçlar'dı. Londra'ya gitmek için gün sayan sosyetik güzelin keyfi, içeriye eski aşkı Hakan Sabancı'nın Eliz Sakuçoğlu'yla girmesiyle kaçtı. Sosyetik playboyla 1 buçuk yıllık ilişkisini Ekim 2016'da noktalayan Aslışah Alkoçlar, bu pişti karşısında bir anda buz kesti.

'ASLIŞAH'I ÇOK SEVERİM!'

Hemen mekandan çıkan sosyetik güzel, gördüğü ilk taksiye binerek oradan ayrıldı. Daha sonra mekandan ayrılan Hakan Sabancı ise özel hayatıyla ilgili tek kelime etmedi. Mekanı son terk eden ise güzel stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu oldu.

2 yıllık sevgilisi Beran Benan'dan ayrıldıktan 3 ay sonra Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlayan Sakuçoğlu, piştiyle ilgili sorular karşısında şöyle dedi: "Aslışah burada mıydı? Kendisini çok severim!" Eliz Sakuçoğlu ile arkadaş olan Alkoçlar ise Hakan Sabancı ile güzel stil danışmanının aşkını duyar duymaz Sakuçoğlu'nu instagram'dan takipten çıkarmıştı.

HEMEN TELEFONA SARILDI

Alkoçlar, karşısında eski aşkı ve Sakuçoğlu'nu görünce mekandan koşar adımlarla çıktı.

İDDİALAR FOS ÇIKTI

Sakuçoğlu ile Sabancı, önceki akşam bir araya gelerek, haklarında çıkan "Aşkları kısa sürdü, aşk bitti" iddialarını da yalanlamış oldu.