Hakkında ortaya atılan iddia Edis'i kızdırdı!

Şarkıcı Edis’in yeni klibi ‘Bana ne?’ gündem oldu. İnternette ünlü popçunun klipte yaptığı el hareketiyle ‘İlluminati’ mesajı verdiği yazıldı. Edis ise tarikat mensubu olduğu iddiası karşısında gerildi!.

Hakkında ortaya atılan iddia Edis'i kızdırdı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu 'Bana ne?' klibiyle olay yaratan Edis, bu kez 'İlluminati' iddiasıyla karşı karşıya kaldı. Klibinden esinlenen bir pazarcının "Edis'in klibinde oynayan muzlar" diyerek satışlarını artırmaya çalıştığı ünlü popçu, bu yaratıcılık karşısında hayli memnun olmuştu.

Edis, klibiyle ilgili ortaya atılan "İlluminati tarikatı mesajı veriyor" yorumu karşısında ise öfkelendi.

Hakkında ortaya atılan iddia Edis'i kızdırdı!

Edis'in klibin bir sahnesinde tarikatın simgesi olan 'göz' işareti yapması, internette hızla yayıldı.

ÜNLÜLERİN İSMİ GEÇİYOR...

Ünlü popçu da "Allah razı olsun; bu kafirler tez zamanda ateşlerde yansın" diyerek iddialara yanıt verdi. Bu arada dünyada en ünlü İlluminati üyeleri; Tom Cruise ve John Travolta... Beyonce, Madonna, Taylor Swift ve Rihanna'nın da İlluminati üyesi olduğu iddia ediliyor. Türkiye'de ise Sertab Erener, Murat Boz, Can Bonomo, Hayko Cepkin, Gökçe, Hande Yener ve Gülşen'le ilgili benzer iddialar ortaya atılmıştı.

ILLUMINATI NEDİR?

1776'da Adam Weishaupt tarafından kurulan topluluğun masonluğu model aldığı söylenmektedir. İlluminatinin amacı; dini inanışları ortadan kaldırmak, sosyal düzeni bozmak, hükümetleri ortadan kaldırmak ve yeni bir dünya düzeni kurmaktır. ABD'de milyonlarca üyesi olan tarikat; Hollywood ve müzik sektörünün ünlü isimlerini kullanarak propagandasını yapıyor.