HALAÇOĞLU'DAN NİŞAYAN'A HAŞLAMA..

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek'in dün akşamki konukları Yusuf Halaçoğlu ile Sevan Nişanyan oldu. Nişanyan bir an bağırmaya kalkınca Halaçoğlu soğukkanlılıkla Nişanyan'ı susturdu..

HALAÇOĞLU'DAN NİŞAYAN'A HAŞLAMA..

NE BAĞIRIYORSUN!!! KENDİNE GEL!...
Programda Ermeni tasarısını tartışan ikili zaman zaman gergin dakikalar yaşattı. Yayın süresince Nişanyan Halaçoğlu’na ’’yalan söylüyorsunuz ve karalama politikaları yürütüyorsunuz’’ söylemlerini sürekli tekrarladı. Hallaçoğlu’nun Nişanya’nın söylediklerine karşın sürekli belgeler göstermesine rağmen Halaçoğlu’nu susturmaya çalıştı. Bunlardan birinde ise Sevan Nişanyan dayanamayıp bağırdı.

’’(Hallaçoğlu’nun gösterdiği belgeyi göstererek) Propaganda mektubu bu’’ ifadelerini kullanınca Hallaçoğlu yeni bir belge gösterdi ve ’’Buda mı?’’ demesi üzerine tansiyon bir anda yükseldi. Nişanyan bağırarak ’’Bir saniye dinlermisiniz lütfen. Bir saniye..(elini kaldırarak)’’ demesiyle araya giren Halaçoğlu resmen Nişanyan’ı azarladı. ’’Ne bağırıyorsunuz, ne bağırıyorsunuz!!! Kendinize gelin lütfen!!! Burda sizin şeyiniz yok’’ sözleri ile Nişanyan’ı bir anda soluksuz bıraktı.

İŞTE HALAÇOĞLU’NUN NİŞANYAN’I SUSTURDUĞU O AN TIKLAYIN...