Hale Soygazi: En önemli starlar hep sarışın

"Kuzey Güney" dizisinin başarılı oyuncularından Hale Soygazi esmerleri kızdıracak bir açıklama yaptı.

Hale Soygazi: En önemli starlar hep sarışın

Akmerkez’de arkadaşıyla birlikte alışveriş yaparken görüntülenen ve diziye olan ilgiden bir hayli memnun olduğunu söyleyen Yeşilçam’ın duayenlerinden Hale Soygazi; “Kuzey, Simay’ı pavyondan kurtarmak istiyor. Ne olursa olsun bir geçmişleri var. O geçmiş onda bir sorumluluk duygusu yarattığı için kötü yola düşmesini istemiyor. İyi bence güzel.” dedi.

"Kuzey Güney"in bu sezon ekranlara veda edeceğini söyleyen Soygazi, dizi oyunculuğu ile Yeşilçam oyunculuğunu kıyasladıktan sonra "Dünyanın en iyi starları sarışınlardır" dedi…

SİNEMA KALICI, DİZİLER UÇUP GİDİYOR

‘Yıllarca siz Yeşilçam da rol aldınız, dizi oyunculuğu nasıl?’ sorusuna Hale Soygazi; “Dizi oyunculuğu gecesi gündüzü belli olmadığı için yorucu ama iyi bir ekip olunca güzel vakit geçiyoruz, eğleniyoruz, gülüyoruz öylece o yorgunluğu yok etmeye çalışıyoruz” dedi.

Dizi oyuncularının isimle değilde rolle hatırlanmasıyla ilgili olarak Soygazi; ”Sinema kalıcı olduğu için öyle, diziler uçup gidiyor tabi ki. Dizide o an oynadığın sürece gündemdesin ama sinema her zaman kalıcıdır.” dedi.

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ STARLARI SARIŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ’u nasıl buluyorsunuz sorusuna Soygazi; “Kıvanç harika, çok seviyorum, iyi bir oyuncu, işine asılan bir oyuncu. Gerçekten çok beğeniyorum, çok seviyorum.” dedi.

'Gümüş' dizisi için başrol geldiğinde, “Türkiye de sarışın jön olmaz, saçlarını boyatalım” diyenler olmuş diye hatırlatılması üzerine Hale Soygazi; “Dünyanın en önemli starları Robert Redford, Brad Pitt hepsi sarışın, nasıl olmazmış? Dünyada önemli starlar sarışın… Kıvanç da star iyi bir oyuncu. Başrol olmak için zaten iyi bir oyuncu olmak gerekiyor” dedi.

‘Siz rolünüzden memnun musunuz?’ sorusuna Soygazi; “Ben çok memnunum rolümden. Harika, her şey güzel gidiyor. Kuzey Güney bu sezon finalle birlikte ekranlara veda edecek” dedi.

MUSTAFA KIZGINYÜREK /SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ