Halep'te tahliye bölgesinde patlama!

Doğu Halep'te tahliye otobüslerinin kalktığı yerde patlama olduğu açıklandı. Rejim yanlısı Şii milisler, Halep'teki tahliye konvoyuna ateş açtı. Suriye güvenlik kaynakları, tahliyelerin durdurulduğunu belirtti. Şii milisler, konvoydaki 800 kişiyi rehin aldı.

Halep'te tahliye bölgesinde patlama!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Esed ve İran destekli terör grupları, sivillerin Halep'ten tahliyesini defalarca kez sabote etti. Bu kez de Doğu Halep'te tahliye otobüslerinin kalktığı yerde patlama olduğu açıklandı. Suriye güvenlik kaynakları, tahliyelerin durdurulduğunu belirtti. Hastanelerin yaralılar ile dolup taştığı belirtildi.

Saldırıya uğrayanların arasında sağlık ekipleri de bulunuyor. Dünya Sağlık Örgütünden yapılan açıklamada Halep'te bulunan gönüllülerin geri çağrıldığı bildirildi.

AA: "Rejim yanlıları ateş açtı, 800 kişi rehin alındı"

Rejim yanlısı Şii milisler, Halep'teki tahliye konvoyuna ateş açtı. Yol üzerinde toplanan rejim yanlısı bir kalabalık da araçların geçişine engel oluyor. Şii milisler, konvoydaki 800 kişiyi rehin aldı.

Üç konvoy İdlib'e ulaşabildi

Sivil ve muhaliflerin güvenli şekilde tahliyesi gece boyunca devam etti. Halep'ten yola çıkan üç konvoy daha İdlib'e ulaşırken, şu ana kadar 7 bin 500 kişinin tahliyesinin gerçekleştirildi.