Halil Sezai: "Bırakın yaşayalım..."

Sevilen şarkıcı Halil Sezai ve Çiğdem Erken yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gece Cihangir’de sabah 04.30’a kadar oturdukları kafede romantik anlar yaşadı.

Halil Sezai: "Bırakın yaşayalım..."
Sözcü'den Mustafa Deryahan'ın haberine göre geçen ay ağabeyi Cenk Paracıkoğlu'nun, “Sudan sebeplerden dolayı küstük, beş yıldır görüşmüyoruz” diye konuşması hakkında ilk kez konuşan Halil Sezai, “Senin böyle bir abin olsa görüşür müsün? Değişik biri. Annem ve babam var sadece” diyerek küslüğün devam ettiğini belirtti.

AĞABEYİNDEN HALİL SEZAİ'YE İSYAN (VİDEO

İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Fikir uyuşmazlığı sonucu bir yıllık eşi Zehra Kaya'dan 2015'in sonlarında boşanan Halil Sezai aşk diyetini bozdu.

Önceki gece, birlikte yeni bir aşka yelken açtığı ses sanatçısı, söz yazarı ve tiyatrocu Çiğdem Erken'le görüntülenen Sezai, sabahın ilk saatlerine kadar sevgilisiyle İstanbul Cihangir'deydi.

‘BIRAKIN YAŞAYALIM'

Mekanın boşalmasına bile aldırış etmeden baş başa oturan ikili, fotoğraflarının çekildiğini görünce rahatsız oldu. Erken ve Sezai el ele mekandan dışarı çıktılar. ‘Öyledir Geçer Zaman' adlı çok sevilen şarkının yazarı Çiğdem Erken ve Sezai soruları yanıtsız bıraksa da Halil Sezai, “Bırakın yaşayalım” dedi. Halil Sezai ve Çiğdem Erken, mekanı sabah 04.30'da el ele terk etti.

Halil Sezai: "Bırakın yaşayalım..."

Halil Sezai: "Bırakın yaşayalım..." - Resim : 2