Halil Sezai bu kez güldürecek

Çağan Irmak, ‘Benim Adım Feridun’ filminde Halil Sezai ile anlaştı. Nisan'da çekimlerin başlanacağı projenin seti Erdek’te kurulacak.

Halil Sezai bu kez güldürecek
Akşam'da yer alan habere göre kemikleşmiş bir oyuncu kadrosu bulunan Çağan Irmak, yeni filminde kadrosuna Halil Sezai’yi kattı!

Beyazperdeye yaptığı duygusal projelerle adından sıkça bahsettiren Irmak, bu kez ‘İsyan’ şarkısıyla hafızalara yer edinen Sezai’yle güldürmeye hazırlanıyor.

En son Demet Akbağ’ın rol aldığı ‘Nadide Hayat’ filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Irmak’ın yeni filminin ismi ‘Benim Adım Feridun’… Mahir Ünsal Eriş’in, ‘Olduğu Kadar Güzeldik’ adlı kitabından uyarlanan bu proje hem ünlü yönetmen hem de Sezai ise için bir ilk olacak.

Duygusal ağırlık çalışmalarıyla vizyon izleyicisini ağlatan ikili, bu kez komedi yapacak. Bu özel projesi için kolları sıvayan Irmak, ön çalışmalarına başladı. Nisan ayında çekimlerin start alacağı proje için ünlü yönetmen Erdek’te mekân araştırmasında bulundu.

Filmini bir kara komedi olarak değerlendiren ünlü yönetmen, aşk acısı çeken yalnız, ailesiz bir adamın kafasını dağıtmak için tanımadığı bir düğüne katılmasıyla ortaya çıkan komiklikleri anlatacak.