Halil Sezai sürpriz isimle görüntülendi

3 aylık evliliğini Kasım'da bitiren Halil Sezai, bu kez isyan etmedi, aşka geldi! Ünlü şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'nda Sezer Çakır'la görüntülendi. Çiçeği burnunda çift, gazetecileri görünce birbirlerinden ayrıldı.

Halil Sezai sürpriz isimle görüntülendi
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre geçtiğimiz hafta boş geçen konserinin ardından magazin muhabirlerine isyan eden Halil Sezai, bu kez yeni aşkıyla objektiflere takıldı. 'İsyan' şarkısıyla fenomen olan müzisyenin, yeni sevgilisi ise Sezer Çakır'dı.

SORULARA YORUM YOK

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında evlendiği Zehra Kaya'dan 3 ay sonra boşanan Halil Sezai, Çakır ile Nişantaşı'nda romantik bir şekilde dolaştı. El ele kol kola gezen çiçeği burnunda çift, gazetecileri görünce ise hemen birbirlerinden ayrıldı. Sezer Çakır ile birlikte hızlı adımlarla City's Alışveriş Merkezi'ne giren Halil Sezai, gazetecilerin Sezer Çakır'la ilgili soru sorma taleplerini "Ben size kızgınım ve bu nedenle sizinle konuşmak istemiyorum" diyerek geri çevirdi.

İKİSİ DE BOŞANDI

Ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştıkları öğrenilen Sezer Çakır ile Halil Sezai'nin son 2 haftadır sürekli bir araya gelmesi de ikili arasındaki aşk iddialarını güçlendirdi. Bu arada Sezer Çakır, Ocak 2015'te eski futbolcu Oktay Derelioğlu ile olan evliliğini noktalamıştı.