Haluk Levent’ten dikkat çeken Bylock paylaşımı

Şarkıcı Haluk Levent Bylock soruşturması kapsamında yaşanan ve kafa karıştıran gelişmelere tepkisiz kalmadı.

Haluk Levent’ten dikkat çeken Bylock paylaşımı
Sözcü'de yer alan habere göre dün sabah saatlerinde ATİKER Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı Bylock kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi. Şan'ın evinde arama yapıldığı, cep telefonuna ve dijital verilere de el konulduğu öğrenildi. Ahmet Şan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından kamuoyunda Bylock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan pazarcı teyzenin yaşadıklarından bu programı kullanmadığı halde bu programı kullanan kişilerle konuştuğu için tutuklu yargılanan isimler konuşulmaya başlandı. Bu konudaki tepkisini dile getiren isimlerden biri de Haluk Levent oldu.

HALUK LEVENT’TEN BYLOCK TEPKİSİ

Sosyal medya üzerinden örgütlediği ve pek çok kişiye yardım ulaştırdığı AHBAP derneği ile gündemde olan Haluk Levent yaşanan bu gelişmelerin ardından tepkisini twitter hesabı üzerinden dile getirdi.

Yapılan bu hareketlerle insanların kafasının karıştığını ve FETÖ’yle mücadelenin sulandırıldığını düşünen Levent şu tweeti attı:

Haluk Levent’ten dikkat çeken Bylock paylaşımı

TAKİPÇİLERİYLE DERTLEŞTİ

Haluk Levent’in yaptığı bu paylaşımın ardından ülkede yaşanan tedirgin ortamla ilgili paylaşımlarda bulunan hayranları şarkıcının da bu çıkışı yüzünden gözaltına alınabileceği imasında bulundu.

Bunun üzerine Haluk Levent ve hayranları arasında şu yazışmalar gerçekleşti:

Haluk Levent’ten dikkat çeken Bylock paylaşımı - Resim : 2