Haluk Levent'ten 'dostane' dönüş!

Uzun zamandır müzik çalışmalarına sessiz bir şekilde devam eden ve kendini bir hayli özleten Haluk Levent, "Dostane" adlı yeni albümü ile yeniden sevenlerine merhaba diyor.

Haluk Levent'ten 'dostane' dönüş!

Bir anlamda Haluk Levent'in yeniden doğuşunu simgeleyen "Dostane"; söz, beste ve müzikal altyapısıyla birbirinden güçlü eserlerden oluşuyor. Haluk Levent hayranlarını ve rock müzikseverleri sevindirecek olan “Dostane” albümünün çıkış şarkısı "Sevdana Gönül Verdim" in video klibi müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. 

Albümde yer alan şarkıların söz ve müzikleri; Burak Çetin, Ahmet Kaya, Murat Yılmaz Yıldırım, Birol Can, Tufan Acil, Akay Ertit, Emrah Aydoğdu ve Haluk Levent'e ait. Aranjörlüğünü Göktuğ Şenkal, süpervizörlüğünü Dilek Arman ve Haluk Levent, mix-mastering çalışmasını Timuçin Aksuer'in gerçekleştirdiği “Dostane” albümü, DNK Müzik ve DMC etiketleri ile tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.

Haluk Levent, "Dostane" albümü için şu duyguları dile getiriyor; "Yıllardır gerçekleştirmek isteyip gerçekleştiremediğim şarkıları sonunda ‘Dostane’ albümünde topladım. Tüm dostlarım ve yanımda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım".

Konular Müzik