Haluk Levent'ten gündeme dair mesajlar

Aydının Çine İlçesinde konser veren Haluk Levent, gündemdeki konulara ilişkin sosyal mesajlar verdi.

Haluk Levent'ten gündeme dair mesajlar

Provokatörler haricinde Gezi Parkı konusunda sürdürülen eylemlere katılanların 1915 Çanakkale ruhuna sahip olduklarını belirten Levent, eylemlerin amacına ulaştığını ifade ederek, gençlere evlerine dönmeleri çağrısında bulundu.

Çine Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen konserde binlerce hayranına güzel bir gece yaşatan Haluk Levent, performansıyla alkış aldı. Sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Levent, sosyal medyada paylaşmak için sahneden hayranlarının fotoğraflarını da çekti. Levent, "Beni Facebook ve Twitter'dan takip edin. Sosyal medya çok önemli. Bunu Gezi Parkı meselesinde bir kez daha anladık" dedi.

'GEZİ RUHU ÇANAKKALE RUHUDUR'

Şarkılarının arasında gündeme ilişkin sosyal mesajlar da veren Haluk Levent, "Provokatörleri bir kenara koyduğumuzda, Gezi Parkı için direniş gösteren, eylem yapan, tepkisini dile getiren topluluk, 1915 ruhuna sahip insanlardan oluşmaktadır" ifadelerini kullandı.

'ÇANAKKALE'DE ATATÜRK VARDI'

Daha sonra 'Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı' türküsünü seslendiren ve Çanakkale savaşlarında kimlerin olduğunu il il sıralayan Levent, bu sıralamanın sonunda, "Çanakkale'de Mustafa Kemal Atatürk vardı" deyince, sevenleri ayakta alkışladı ve ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak açıklamalarına destek verdi.

'EVLERİNİZE DÖNÜN'

Gezi Parkı konusunda eylemlerini sürdüren gençlere de seslenen Haluk Levent, "Bu eylemler amacına ulaşmıştır. Türkiye'de hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağı ortaya konulmuştur. Karşınızdakinin yaklaşımı, tepkisi demokratik olmasa da siz mücadelenizi demokrasi çerçevesinde sürdürün. Provokatörlere fırsat vermeyin. Gençlerimiz artık evlerine dönsün" diye konuştu.