Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler!..

Oyuncu Haluk Piyes, ‘Recep İvedik’ tiplemesiyle rekorlar kıran Şahan Gökbakar’ı topa tuttu. Önceki gün Malatya Uluslararası Film Festivali’nde konuşan Piyes, ‘Orasını burasını kaşıyan tiplemelerle paranızı çalıyorlar’ diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler!..
Takvim Gazetesi'nin haberine göre komedyen Şahan Gökbakar'ın izlenme rekorları kıran film serisi 'Recep İvedik'i eleştirenler kervanına bir isim daha eklendi. Daha önce Kadir İnanır ve Metin Akpınar gibi usta isimlerin eleştirdiği 'Recep İvedik'i oyuncu Haluk Piyes de topa tuttu. Önceki gün Malatya Uluslararası Film Festivali'nde söyleşiye katılan Piyes, isim vermeden Recep İvedik'e gönderme yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, "Sanatçı; toplumdaki problemleri beyaz perdeye taşıyan insandır. Ancak azaldı. Küfürler, orasını burasını kaşıyan tiplemeler... Bunlarla paranızı çalıyorlar. Bizde de suç var. Hepimiz onlara gülüyoruz ve prim yaptırıyoruz" diyerek Gökbakar'a taş attı.

'ANNEM HARAM DİYOR'

Piyes, 'Recep İvedik'e eleştirisini şu sözlerle sürdürüp kendi misyonunun da altını çizdi: "Topluma faydası olmayan işlerde oynayacağıma kendi filmlerimi yaptım. Bugüne kadar milyonlarca dolar reddetmişim. Ben de isterim annemi pamuklara sarayım, yatlarda dolaştırayım. Allah'tan annem 'Yavrum iyi ki o paraları yemedin, haram para bunlar' diyor."