Hamide’nin katili, evli sevgilisi çıktı!

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı turistik Birgi mahallesinde bir otelde cesedi bulunan 37 yaşındaki Hamide Gezer'in katil zanlısı olarak sevgilisi Ceyhan Özdemir gözaltına alındı.

Hamide’nin katili, evli sevgilisi çıktı!
Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberine göre evli iki çocuk babası 47 yaşındaki müteahhit Ceyhan Özdemir'in ayrılmak istediği için genç kadını öldürdüğü ortaya çıktı.

Ödemiş'te restoran işletmeciliği yapan ve aynı zamanda temizlik firması sahibi Hamide Gezer, evli sevgilisi Ceyhan Özdemir'den ayrılmak istedi. Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan Özdemir, Gezer'in kendisinden ayrılmak istediğini söylemesi üzerine konuşmak için Ödemiş'e geldi. Hem sevgili olan hem de aralarında iş ilişkisi bulunan Özdemir ile Gezer, turistik Birgi mahallesindeki bir butik otele gitti.

Otel odasında barışma isteğini yineleyen Ceyhan Özdemir, olumsuz yanıt alınca Hamide Gezer'le tartışmaya başladı. Ardından da yanında getirdiği silahla genç kadına ateş etti. Bir süre önce eşinden ayrılan Hamide Gezer, boynuna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Otel kayıtlarından zanlının kimliğine ulaşan jandarma ekipleri, Aydın'da düzenledikleri operasyonla Ceyhan Özdemir'i yakaladı. Z

anlı Özdemir, ifadesini almak üzere Ödemiş'e getirildi.