Hande Acar'dan Ayşe'ye sert tepki!..

Ali Taran'dan boşandıktan sonra televizyondan masum olduğunu ifade ederek gözyaşı döken Ayşe Özyılmazel'e bir tepki de cemiyet hayatının ünlü ismi Hande Acar'dan geldi..

Hande Acar'dan Ayşe'ye sert tepki!..

Ünlü reklamcı Ali Taran’la olaylı bir şekilde boşandıktan sonra katıldığı bir televizyon programında gözyaşlarını tutamayan Ayşe Özyılmazel’e bir tepki de cemiyet hayatının ünlü simalarından olan Hande Acar’dan geldi.

Ayşe Özyılmazel’in açıklamalarını dinledikten sonra öfkesine hakim olamayan Hande Acar, twitter’da Özyılmazel hakkında açıklamalarda bulundu. Ayşe Özyılmazel’e hiç üzülmediğini ifade eden Acar laflarını şu şekilde sürdürdü; "Okudunuz mu? Ayşe Özyılmazel evliliğiyle ilgili ’Kimse bana sahip çıkmadı, ben kimseye bir şey yapmadım’ filan demiş. Çüş! Hiç mi utanma olmaz insanda. Yaptın bir hata şimdi yeni mi anladın, ne kötülük yaptığını. TV’ye çıkıp gözyaşı dökeceğine otur Allah’a sığın, dua et affedilebil diye. O ’öteki’ dediğin kahrolarak göçüp giden kadıncağız seni affetsin yukarıdan diye geçir günlerini. Tabii ya, buldumcuk olup rahmetlinin gözüne soka soka yaptı düğünleri, partileri şimdi sözde zavallıyı oynuyor. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Olan rahmetliye oldu. Son günlerini acıyla kahırla geçirdi. Ayşe Hanım kendini affedebilecek mi acaba?"

Twitter’dan tepkisini bu şekilde dile getiren Hande Acar, kısa bir süre sonra bu hesabı tamamen kapattı.