Hande Ataizi 'Çocuklar gelin olmasın' dedi

"İzdivaç"programının sunucusu Hande Ataizi bugünkü canlı yayında toplumumuzda kanayan bir yaraya parmak bastı ve çocuk gelinlere karşı başlatılan kampanyayı desteklediğini ilan etti.

Hande Ataizi 'Çocuklar gelin olmasın' dedi

İZDİVAÇ’TAN HANDE ATAİZİ’YLE "ÇOCUKLAR GELİN OLMASIN"A TAM DESTEK!


TNT ekranlarında hafta içi her gün 14.15’te yayınlanan İzdivaç programının sunucusu Hande Ataizi bugünkü canlı yayında toplumumuzda kanayan bir yaraya parmak bastı ve çocuk gelinlere karşı başlatılan kampanyayı desteklediğini ilan etti.

Güzel sunucu canlı yayında bu konuya olan duyarlılığını "Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği’nin yürüttüğü çok güzel ve önemli bir kampanya var. Ben buradan ilan etmek istiyorum ki, bu derneğin başlattığı ’Çocuklar Gelin Olmasın’ kampansına tam destek veriyorum ve sizlerin de desteğini bekliyorum. Onların yeri okul sıraları ama ne yazık ki birçoğu zorla evlendiriliyor" sözleriyle dile getirdi.

İzleyicilerine internet üzerinden de imza verebileceklerini anlatan Ataizi bu konuda duyarlı olmaları için tüm izleyenlerine çağrıda bulundu ve şöyle ekledi: "Ben ve ekibim bütün çevremizden imzaları toplayacağız. Ancak internet üzerinden de girerek de adınızı ve soyadınızı yazarak digital olarak imza vermiş oluyorsunuz. Hedefimiz 50 bin imza. Toplanan imzalar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde meclise sunulacak ve bu önemli konunun yasalaşması için bir adım atacağız." Güzel sunucu konuşmasının ardından ilk imzayı kendisi atarak canlı yayınına devam etti.

İzdivaç programının ve Hande Ataizi’nin destek verdiği kampanyaya katılmak isteyip evinde internet erişimi bulunmayan destekçiler ise adlarını ve imzalarını liste halinde kağıtlara yazarak Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği’ne posta ve kargo yoluyla gönderebilirler.