Hande Ataizi daha önce Talat Bulut'u da itham etmişti

Hande Ataizi ile Cihan Ünal'ın yaşadığı olay akıllara Hande Ataizi’nin 11 yıl önce “Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut’a yaptığı taciz suçlamasını getirdi.

Hande Ataizi daha önce Talat Bulut'u da itham etmişti

Hande Ataizi’nin “Özel Hayatlar” oyunundaki yakınlaşma sahnesinde rol arkadaşı Cihan Ünal’ı ‘çok ileri gidiyorsun’ diyerek uyardığı buna karşılık Ünal’dan “Ben sağlıklı bir erkeğim” cevabını aldığı öne sürülmüştü.

Bu olay akıllara Ataizi’nin 11 yıl önce “Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut’a yaptığı taciz suçlamasını getirdi. Ataizi oyunculuğunu eleştiren Bulut için “Gece saat 02.30’da odasına senaryo çalışmaya ve Van Gölü’ne girmeye davet etti” demişti.

Talat Bulut ise bu iddiaya “Sanatçı kimliği olmayanlar savunma mekanizmalarında dahi cinsel kimlikleriyle öne çıkmak isterler. Bunları ara sıra tuvalet penceresine sıkışmış görebiliriz” sözleriyle karşılık vermişti. Ünlü aktör, Ünal-Ataizi arasındaki benzer krizle ilgili sorumuza kısa ve net bir yanıt verdi: “Ben o dönem mağdur olmadım. Sadece Ataizi’ne aktörlükle magazin dünyasının elemanı olmak arasındaki farkı anlattım..”

Hande Ataizi, Cihan Ünal’ın oyundaki sevişme sahnelerinde ‘haddinden fazla gerçekçi’ olduğunu iddia etmişti.