Hande Ataizi: "Hırsımdam çok ağlamışlığım var"

Hande Ataizi, sektöre ilk girdiği yıllardan bahsederek ilginç bir itirafta bulundu: “Sete gelen gazeteciler benimle röportaj yapmıyor diye hırsımdan çok ağlamışlığım vardır”

Hande Ataizi: "Hırsımdam çok ağlamışlığım var"

Şu sıralar ‘4 Kadın Zamanı’ programı ile ekrana gelen Hande Ataizi (44), kapak yıldızı olduğu Alem dergisine samimi açıklamalarda bulundu:

"Sakin olmak için çok uğraştım. Yıllar seni sadeleştirip çok güzel bir kıvama getiriyor. Olaylara ve durumlara çok çeşitli açılardan yaklaşırım. İstediğim zaman neşe saçarım. Bensiz eğlence olmaz.

Havalar ısınınca bir giyinesim gelir, daha kadınsı olurum. Üşümediğim zaman kendimi daha iyi ifade edebiliyorum.

Annelik çok güzel geldi bana. Biraz karmaşık bir ruhum var; savrulmaya pek müsait, o dengelendi. Biraz kurallar getirdi annelik hayatıma ve ben daha iyi nefes alıyorum.

Benjamin çok iyi bir baba. Babaannesi Roma’da kalıyor. Geçen hafta baba-oğul Roma’ya gittiler, orada pizza kursuna katıldılar. Amerikan ve bizim kültürle karışık büyüyen sağlıklı ve mutlu bir çocuk oldu Leon. İkimizle de vakit geçirmekten hoşlanıyor. Boşandıktan sonra o dengeyi çok güzel kurabildik. Burada benim payım da çok yüksek. Sonuçta anne yönlendiriyor bazı şeyleri.

En büyük lüksüm seyahat etmek. Fırsat bulduğum zamanlarda bir oyun, bir sergi ayarlayıp tatil planı yaparım."


1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle Alltın Portakal’da En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan Hande Ataizi “Ödülü almam beni milyonlarca kişiyle kavuşturdu. Daha öncesinde tiyatro yapıyordum ve dizilerde oynuyordum. Sete gelen gazeteciler benimle röportaj yapmıyor diye hırsımdan çok ağlamışlığım vardır.

GÜNE SPORLA BAŞLARIM


İdeal bir gün, güzel uyanılan gündür. Zaten 1-0 galip bir modla kalkınca her şey güzel başlar. Güne sporla başlarım. Sonra işimi yapıp hafif yorgun ve mutlu arkadaşlarımla buluşurum. Biraz ‘ordan’lı biraz ‘burdan’lı günleri seviyorum."