Hande Ataizi neden gözyaşlarına boğuldu?

Kadınlara umut olan, güçlendirmeye yönelik ilham veren proje #seninmucizen‘in yedinci bölümüne katılan oyuncu Hande Ataizi, yaptığı açıklamalarla aile yaşantısı ve özel hayatına dair ilginç bilgiler verdi.

Hande Ataizi neden gözyaşlarına boğuldu?
Sözcü'nün haberine göre Hande Ataizi, aile hayatından, evlilik yaşantısına, babasının intiharından, oğlu Leon'un hayatına kattıklarına kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. 6 yıl evli kaldığı eşi Benjamin Harvey ile boşanması hakkında Ataizi; “Evlilikte, mücadele edin yapabiliyorsanız kurtarabiliyorsanız dayanın. Ailenin verdiği huzur çok güzel. Onu kaybetmekte aslında iyi bir şey değil. Onun için ben de Benjamin'den ayrılırken çok düşündüm. Bizim arkadaş olma durumunda, beraber gülüp eğlenmede sorun vardı. Onunla iletişim kuramadık. Biraz aslında zıt noktalar çekti birbirini bu ilişkide. Ben belki daha farklı bir şey olsun istedim. Daha Türk tipi belki bir erkek modeli yani Türklükle de alakası yok bunun ama daha sahip çıkan. Çalışan bir kadınım paramı kazanıyorum ama olsun be aşkım ben varım arkanda senin hiçbir şeye ihtiyacın yok gibi bir cümleyi duyamadım. Alman usulü de bir yere kadar. Kadına erkek rolleri karıştırmamak gerek; kadın kadın olarak kalacak erkekte erkek haklarına sahip olacak. Ama Benjamin bana bu zamana kadar hiç kimsenin vermediği en değerli şeyi verdi, Leon'u. Birbirimizi çözemedik ama bir daha dünyaya gelsem yine Benjaminle evlenirim. Çarşamba günleri eve geliyor, yemek yapıyor. Evcilik gibi. Bu tabloyu görünce bazen keşke ayrılmasaydım diyorum” dedi.

Özel hayatı ve bilinmeyenlerini #seninmucizen‘de Lifetime TV Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya'ya ve programın moderatörü Lütfiye Pekcan'a anlattı.

“HAFİF ŞUURSUZ BİR İNSANIM FAKAT İYİ BİR ANNEYİM”

Aile kurmak ve çocuk sahibi olma fikri ile ilgili konuşan Ataizi, “Evlenmenin aile kurmanın o halini sevdim. Ben hafif şuursuz bir insanım ama neşeliyim böyle çokta şuursuz derken sorumluluklarına bağlı bir insanım. Mesela çok iyi bir anne oldum, eşim dedi ki “Bu kadar iyi bir anne olacağını ben tahmin etmedim” Leon, benim daha yumuşak bir insan olmamı sağladı. Doğru yaşta çocuk sahibi oldum” dedi.

“ÖZ BABAM TARİKATA KATILDI, ÜVEY BABAM İNTİHAR ETTİ, İSYAN ETMEDİM İHMAL EDİLDİM”

2,5 yaşındayken annesi ve babasının ayrılması, öz babasının tarikata katılıp geçmiş hayatını yok sayması ve üvey babasının intiharı hakkında “Annem ve babam ben 2,5 yaşındayken ayrıldı. Babamı bir ya da iki kez gördüm. Ben çok küçükken babam dini bir tarikata giriyor. Ben şimdi doğruyu buldum diyor ve bir anda oluyor her şey. Öbür taraftan büyük dedem Mehmet Ali Okay, Atatürk’le birlikte Meclis’i kurdu. Babam teknoloji vs her şeyi reddetti. Babamla ayrıldıktan sonra benim bir ailede büyümemi istediği için 2. kez evleniyor. Babam beni eski hayatından bir parça olarak görüp orada sildi sıfırladı diye düşünüyorum. Annem sayesinde babamın yokluğunu hissetmedim. Annemin 2. eşine baba dedim. Ben 27 yaşındayken babam intihar etti. İsyan etmedim ama ihmal edildiğimi düşündüm. Önce kardeşimi düşünmek zorundaydım” dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ataizi'nin babasının erken yaşta hayatından ayrılışı ve üvey babasının intiharı ile ilgili konuşurken “Üvey babam benim ikinci şansımdı, onu da kaybettim” diyerek gözyaşlarına hakim olamayışı dikkatlerden kaçmadı.