Hande Doğandemir biten projesiyle ilgili konuştu

Son olarak oyuncu Engin Öztürk’le başrollerini paylaştığı dizi projesinin bitişiyle hüsrana uğrayan oyuncu Hande Doğandemir, önceki gün Etiler’deydi.

Hande Doğandemir biten projesiyle ilgili konuştu
Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre mağazaları gezen oyuncu ayaküstü gazetecilerle konuştu. Son projesinin ani final yapmasıyla alakalı; “Hayırlısı olsun. Bu işler böyle. Biz severek çalıştık böyle kısmet oldu. Yeni projelere bakacağız” diyen Doğandemir, reyting sistemiyle alakalı da; “Bütün sistem bunun üzerine kurulu. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Seyirciyle bazen buluşuyor bazen buluşmuyor. Bu sefer de böyle oldu” şeklinde konuştu. Aynı zamanda şu an bir projesinin olmadığını belirten güzel oyuncu tatil modunda olduğunu belirtti.

“YAPTIĞINIZ İŞİN KARŞILIĞININ ALINMASI NE GÜZEL”

Öte yandan Türk oyuncularının Arap ülkelerinde yoğun ilgi gördüğü ve son olarak Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin de oradaki hayranlarıyla buluştuğu hatırlatılan oyuncu, “Çok sevdiklerine ve beğendiklerine eminim. O sevgi mutlaka gerçektir. Ne güzel onlara da ulaşabiliyorsak… Yaptığınız işin karşılığının alınması ne güzel” diyerek röportajı noktaladı.