Hande Doğandemir'e ihanet şoku!..

Mert Fırat, sevgilisi Hande Doğandemir’in ‘Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’ için Muğla’ya gitmesini fırsat bildi. Yakışıklı oyuncu çapkınlık turunda faka bastı.

Hande Doğandemir'e ihanet şoku!..
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre bu haber oyuncu Mert Fırat'la 5 aydır aşk yaşayan Hande Doğandemir'in canını sıkacak… İlişkilerinin ilk ayında Fırat'ı kadın hayranlarından kıskanıp gece kulübünde olay çıkardığı iddia edilen Doğandemir, önceki gün 20. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali için Muğla'ya gitti. Aşkı kapıdan kendisi bacadan çıkan Mert Fırat ise Doğandemir'in yokluğunu fırsata çevirdi.

Önceki akşam Cihangir'de esmer bir güzelle baş başa yemek yiyen Fırat, çıkışta objektifleri görünce panikledi. Gizemli güzelle objektiflere yakalanan çapkın oyuncu, ters yönde olduğu için plastik dubaların üzerinden geçti. Fırat'ın yanındaki güzel ise yüzünü saklamak için araç içinde iki büklüm oldu. Oyuncu, gaza basıp uzaklaşırken bu duruma sevgilisinin ne diyeceği merak konusu oldu..

Hande Doğandemir'e ihanet şoku!..

Yakışıklı oyuncunun yanındaki gizemli güzel, flaşların patlamasıyla yüzünü adeta torpidoya gömdü. Fırat'la ilişkisi evliliğe doğru giden Doğandemir, kıskançlığıyla biliniyor...