Hande Erçel şaşırtmaya devam ediyor

Bir aşkı biter bitmez diğerine yelken açan Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la samimiyeti ilerletti. Sık sık popçunun evine giden Erçel, ‘Pes’ dedirtti!..

Hande Erçel şaşırtmaya devam ediyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre güzel oyuncu Hande Erçel, aşk hayatıyla çapkın playboyları dahi solladı. Meslektaşı Ekin Mert Daymaz'la 2 yıllık ilişkisini bitiren Erçel, hemen sonra gönlünü eski aşkının yakın dostu Mehmet Dinçerler'e kaptırmıştı. Tepkilerden çekindiği için ünlü işadamıyla görüntü vermeyen genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde de aşkının bittiğini duyurdu. Ancak Erçel, ayrılık sonrası aşka küsmek yerine yeni bir ilişkiye yelken açtı. Erçel, Merve Boluğur'la 2 yıllık evliliğini Eylül'de bitiren Murat Dalkılıç'la önceki hafta samimiyeti ilerletti. Henüz görüntü vermek istemeyen ikili, Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinde buluşuyor.

AŞKI 'FİLM' ATEŞLEDİ!

Erçel'in son 6 ayda 3 farklı isimle yaşadığı aşk, sosyal medyaya damga vurdu. Biten her ilişkisinin ardından çok geçmeden gönlünü yeni bir isme açan güzel oyuncu için 'aşk arsızı' benzetmesi yapıldı.

Bu arada Murat Dalkılıç'ın 2018 Ocak'ta çekimlerine başlayacağı gerilim filminin kadrosuna aşkı Erçel'i dahil ettiği de iddia ediliyor.

Hande Erçel şaşırtmaya devam ediyor

Erçel'in eski aşkı Ekin Mert Daymaz'la bir sonraki sevgilisi Dinçerler'in kanka olması şok etmişti.

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Hande Erçel şaşırtmaya devam ediyor - Resim : 2


​Daymaz'ın Murat Dalkılıç'la da çekilen bu karesi 'Tesadüfün böylesi!' dedirtti.

Son 6 ayda 2 sevgili değiştiren 24 yaşındaki oyuncu, hızlı aşk hayatıyla eleştiri oklarının hedefi haline geldi.