Hande Erçel'den Demet Akbağ'a yanıt!

Hande Erçel’in ‘En İyi Kadın Komedi-Romantik Komedi Dizisi Oyuncusu’ ödülünü almasına tepki gösteren Demet Akbağ, “Çok tuhaf. Belki de bizi bir ara güldürmüştür” demişti...

Hande Erçel'den Demet Akbağ'a yanıt!

Demet Akbağ, bir ödül töreninde Hande Erçel’in ‘En İyi Komedi-Romantik Komedi Dizisi Oyuncusu’ ödülünü almasına isyan etmişti.

Televizyon dizileri ve oyunculuk anlayışının artık kendisini aştığını söyleyen Akbağ, “Çok tuhaf gerçekten, belki de bizi bir ara güldürmüştür, biz fark etmemişizdir. Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Bazı şeylere şaşırmamayı bir yaştan sonra anlıyorsunuz” demişti.  

Dün bir tv programında konuya ilişkin ilk kez konuşan Hande Erçel, "Demet Akbağ'ın röportajından sonra çok düşündüm. Bunun sisteme karşı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum. Ki, Demet Hanım ne diyorsa haklıdır. Ben onun ne demek istediğini çok net bir şekilde anlıyorum. Yanlış yöne çekmek isteyenler oluyor, başka türlü anlamak isteyenler... Ben her zaman saygıyla karşılıyorum. eleştiriye açık olarak... Ben de kendimi eleştiriyorum. Ama o ödülü alıyorsam 'İnsanlar da bir şey biliyordur' diye düşünüyorum." ifadelerinde bulundu.