Hande Erçel'in aşkı nerede, nasıl görüntülendi?

Güzel oyuncu Hande Erçel’le gözlerden uzak aşk yaşayan Mehmet Dinçerler, önceki gece tek başına Beşiktaş’taki bir partideydi. Mekanı 2 güzelle terk eden iş adamı, görüntülenince panikledi...

Hande Erçel'in aşkı nerede, nasıl görüntülendi?
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre bu haber Mehmet Dinçerler'le objektiflerden uzak bir şekilde aşk yaşayan Hande Erçel'in canını sıkacak! Yakın dostu olan oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın eski sevgilisi Erçel'le yeni bir aşka yelken açtığı için eleştirilen Dinçerler, önceki akşam çapkınlık turundaydı.

Beşiktaş'taki bir davete tek başına katılan genç işadamı, yaklaşık 2 saat kaldığı partiyi biri esmer ve diğeri sarışın iki güzelle terk etti. Çıkışta objektifleri fark eden acemi çapkın, hemen kızların yanından uzaklaşıp yüzünü gizlemeye çalıştı. Görüntülenmemek için yoğun çaba sarf eden iş adamı, başarılı olamadı. Kızları mekan kapısında bırakıp aracına binen Mehmet Dinçerler, "Hanımefendiler kim?" sorusuna "Tanımıyorum" yanıtını verdi. Dinçerler'in gerginliği yüzüne de yansıdı.

AYNI SAATTE SETTEYDİ...

Sürekli yüzünü yere eğen iş adamı, gaza basıp gecenin karanlığında kayboldu. Gözler aynı saatlerde dizi çekimleri için sette olan Hande Erçel'e çevrildi. "Güzel giden bir ilişkim var. Yakında bizi görürsünüz" diyen Erçel'in aşkının bu kaçamak gecesine ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Hande Erçel'in aşkı nerede, nasıl görüntülendi?