Hande Fırat'a 'Karargah rahatsız'ın faturası mı kesildi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN Türk - Kanal D ortak yayınında Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayacak.

Hande Fırat'a 'Karargah rahatsız'ın faturası mı kesildi?
MedyaRadar'da yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden yapılacak canlı yayında değerlendirecek.

Erdoğan, Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sunacağı ‘Cumhurbaşkanı ile Özel’ programıyla bugün saat 19.30’da CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınına katılacak.

HANDE FIRAT YOK ÇÜNKÜ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile röportaj duyurulunca herkes Hande Fırat ismine yoğunlaştı. Röportajı Hande Fırat'ın yerine Hakan Çelik'in yapıyor olması 'Erdoğan istemedi' dedikodusu çıkardı. İşin aslı ise bambaşka. Erdoğan ile Hakan Çelik röportaj yapacak çünkü talep ondan gitti. Yani başından beri bu Hakan Çelik tarafından talep edilen bir röportajdı. Haliyle Hande Fırat'ın 'istenmemesi' gibi bir durum yok. Nihayetinde Erdoğan Doğan grubunun Ankara'daki en yetkili isminin karşısına çıkıyor.

KARARGAH RAHATSIZ HABERİNİ YAPAN İSİM

Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Erdoğan'la Facetime bağlantısı yapmış ve ilerleyen süreçte yıldızı en çok parlayan gazeteci olmuştu. Aynı Hande Fırat, Hürriyet'in algı manşetlerinin en unutulmazlarından birine imza atarak, hükümete darbe iması yapar şekilde "KARARGAH RAHATSIZ" haberini yapmıştı.

CEM KÜÇÜK'TEN HANDE FIRAT YORUMU

Hande Fırat'ın akşamki Cumhurbaşkanı yayınına çıkmaması ile ilgili ise Cem Küçük Twitter'dan şunları yazdı:

"Cumhurbaşkanımızın Kanal D-CNN Türk yayınında sadece Hakan Çelik var, "Karargah Rahatsız"cı Hande Fırat yok.

"Karargah Rahatsız"cı Hande'nin gerçek yüzünü ortaya çıkardık ve şimdi herkes haklı olduğumu anladı.

Son 20 gündür Hande Fırat her Külliye'ye gidip yalvarsa da netice değişmedi. Medeni ölüm acı bir gerçektir.

Hakan Çelik saygılı ve akıllı biridir. Doğan medya içinde itibarlı tek kişi şu an."