Hande Fırat’tan 'istifa' açıklaması!

Hürriyet'in 'Karargâh rahatsız' haberi sonrası tartışmalar devam ediyor...

Hande Fırat’tan 'istifa' açıklaması!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Hürriyet gazetesinin tartışma yaratan "Karargah rahatsız" haberinden sonra kulislerde istifa ettiği iddiası konuşulan Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Twitter'dan açıklama yaptı.

Hürriyet Ankara Temsilciliği görevinden istifa ettiği öne sürülen Hande Fırat, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, yönetimden de bu yönde bir talep gelmediğini açıkladı.

'Karargah rahatsız' haberi sonrası görevinden istifa ettiği öne sürülen Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, söz konusu iddiayla ilgili olarak, "İstifam da istenmedi. 20 yıldır bu işi yapıyorum ve şu anda da işimin başındayım. Bu işi severek yapıyorum. Ben muhabirim. Muhabirlik yapmayı da seviyorum ve yapmaya da devam edeceğim" dedi.

Hande Fırat’tan 'istifa' açıklaması!

ERDOĞAN, TERBİYESİZLİK DEDİ

Hürriyet gazetesinin "Karargah rahatsız" haberinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile bir araya gelmişti.

Erdoğan, görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, söz konusu haberin "terbiyesizlik ve seviyesizlik" olduğunu söylemişti.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ DEĞİŞTİ

Tepkilerin artması üzerine Hürriyet gazetesinde Sedat Ergin'in genel yayın yönetmenliği görevine son verildi. Gazetenin yeni genel yayın yönetmeni Fikret Bila oldu.