Hande Subaşı: "Nasıl mutluysam öyle yaşıyorum"

Miss Turkey 2005 birincisi Hande Subaşı’nı oyuncu kimliğiyle ‘Elveda Rumeli’ dizisindeki "Vahide" karakteriyle tanıdık.

Hande Subaşı: "Nasıl mutluysam öyle yaşıyorum"
Sözcü'den Hale Ceylan Barlas'ın röportajı...

– Sosyal medyayı aktif kullanan biri olarak aşkınızı da gözler önünde yaşamayı tercih ediyorsunuz. Bunun dezavantajlarını yaşıyor musunuz?

Ben ve benim gibi insanların gözlerden uzak gizli bir hayat yaşaması zaten çok zor. Genelde içimden geldiği gibi ve nasıl mutlu oluyorsam öyle yaşamayı tercih ettim bugüne kadar. Hayatı hesaplayarak yaşamak pek bana göre değil. Ayrıca saklayacak birşey de yok. Sevdiğim insanlarla, gittiğim yerlerle ve işimle ilgili fotoğrafları nasıl paylaşıyorsam sevgilimle olan fotoğraflarımı da paylaşmakta sakınca görmüyorum. Ben ve hayatımı paylaştığım insan zaman zaman göz önünde olmanın dezavantajlarını tabii ki yaşıyoruz.

Toplumun yargılayacağı bir karakteri canlandırıyorum

– Yeni filminiz ‘Aşk Uykusu' hayırlı olsun. Bize biraz filmden bahseder misiniz?

Film gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Dolayısıyla canlandırdığım Seda karakteri de yaşamış biri. Seda, ayakları üzerinde durabilen, akıllı, genç ve kendini bir aşk üçgeninin içinde bulan bir kadın. Toplum tarafından yargılanacak bir karakteri canlandırmama rağmen tüm olaylara farklı açılardan bakmak gerekiyor. İşte filmde bunu göreceğiz.

– Filmde sizi en çok etkileyen sahne hangisiydi?

Filmde Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Yonca karakterinin duygusal geçişlerini izlerken hepimiz çok etkileneceğiz. Benim olduğum sahneler içerisinde de üçünün yüzleştiği bölüm çok etkileyici diyebilirim.

– Hazır ilişkilerden bahsediyorken, sizin ilişkiniz nasıl gidiyor?

Çok şükür, güzel gidiyor.

Doğallığı seviyorum

– Biraz da moda ve güzellik konuşalım…

Açıkçası makyaj yapmayı pek sevmiyorum. Hatta işimden dolayı da yıllardır saç ve makyaj işlerinden epey sıkılmış durumdayım. Doğallığı seviyorum.

Rahatıma düşkünüm

– Modayı takip ediyor musunuz?


Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş yeni sezona yönelik alışveriş yapmaya da başladım. Rahatıma düşkün biri olduğum için topuklu ayakkabı pek giymiyorum. Şansıma bu yıl minik topuklar moda oldu da çok memnun oldum. Çünkü tam benlik…

– Cildiniz için özel bir uygulama yapıyor musunuz?

Sabah akşam mutlaka düzenli olarak cildimi temizlerim.

– Bu senenin trendi olan ama “Asla giymem” dediğiniz parçalar var mı?

Önü kısa arkası uzun etekler diyebilirim.

– Uzun süredir devam eden ‘Yetersiz Bakiye' adlı bir de tiyatro oyununuz var. Biraz da bundan bahseder misiniz?

Evet. Oyunun ikinci sezonundayız ve maşallah kapalı gişe devam ediyoruz. Seyircimiz bizi terk etmedikçe turnelere devam.
Konular Röportaj